Pleaser banner

Pleaser

   Pleaser online bij TopVintage

Sensueel, sexy en wild: er zijn geen betere bijvoeglijke naamwoorden om de essentie van dit merk te omschrijven. Wil je schoenen met sex-appeal en een vintage ‘edge’, dan zit je bij dit merk dus goed. Niet voor niets sieren Pleaser schoenen de covers en editorials van talloze modebladen.


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het wellicht handiger om eerst boven in het Hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens links in het menu verder te filteren op bijvoorbeeld soort, kleur, stijl, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag!

   Pleaser online bij TopVintage

Sensueel, sexy en wild: er zijn geen betere bijvoeglijke naamwoorden om de essentie van dit merk te omschrijven. Wil je schoenen met sex-appeal en een vintage ‘edge’, dan zit je bij dit merk dus goed. Niet voor niets sieren Pleaser schoenen de covers en editorials van talloze modebladen. Ook zijn de schoenen te zien in tal van Hollywood-films en tv-shows, helemaal trendy dus! TopVintage zocht voor jou de mooiste Pleaser pumps uit. Natuurlijk kozen we de exemplaren voor je uit die de mooiste details hebben en gemaakt zijn van de beste materialen. Bekijk en bestel dus snel Pleaser online in onze webshop. Ga je ook voor een paar van deze kittige pumps, dan weet je in ieder geval zeker dat je een paar van één van de meest gerenommeerde sexy schoenenmerken wereldwijd in huis haalt! 

Chat