SALE: tot 60% korting!
SALE: tot 60% korting!

Miss L-Fire

Bestel de waanzinnige schoenen van Miss L-Fire dus vanaf nu in de online retro boutique van TopVintage. Van schattig sandaaltje of sexy plateau pump tot T-strap model, ons aanbod is gevarieerd maar compleet en zal niet snel uit onze online schappen verdwijnen. Deze super charmante schoentjes hebben namelijk ons hart veroverd en zijn niet voor niets de fantasie van vele retro fans. Lees verder


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Bestel Miss L-Fire online bij TopVintage

Bestel de waanzinnige schoenen van Miss L-Fire dus vanaf nu in de online retro boutique van TopVintage. Van schattig sandaaltje of sexy plateau pump tot T-strap model, ons aanbod is gevarieerd maar compleet en zal niet snel uit onze online schappen verdwijnen. Deze super charmante schoentjes hebben namelijk ons hart veroverd en zijn niet voor niets de fantasie van vele retro fans. Een tikkeltje anders dan de gemiddelde retro geïnspireerde schoen, maar juist daarom extra interessant! Een simpele outfit wordt buitengewoon spannend dankzij de edgy Miss L-Fire creaties. Durf je onderscheidend te zijn, dan zijn deze extravagante schoenen vast en zeker helemaal je ding! Wees er snel bij en hou de webshop goed in de gaten, je zult namelijk regelmatig nieuwe exemplaren in onze webshop vinden! Ben je inmiddels ook helemaal enthousiast geworden? Bestel dan meteen! Doe je dit namelijk op een werkdag voor 16.30 uur dan steel jij morgen de show. Of dat nu op een festival, de verjaardag van je beste vriendin of ‘gewoon’ op je werk is. Deze beauties zijn onweerstaanbaar en kunnen altijd en overal! 

Miss L-Fire schoenen: comfortabel, uniek én stijlvol

Met passie voor zowel comfortabele schoenen als vintage invloeden, werd Miss L-Fire in 2005 gelanceerd. De unieke stijl van deze pareltjes valt niet te ontkennen. Miss L-Fire schoenen vieren de liefde voor vintage invloeden en haalt inspiratie uit zowel de 20s als de 70s en alles wat zich daartussenin bevindt. Deze liefde voor retro beïnvloedt nog steeds onze stijl vandaag. Toch is Miss L-Fire niet bang om haar schoenen een moderne twist te geven, waardoor de vrouwelijke vormen altijd kleurrijk en individualistisch blijven. Laat je outfit stralen en je voeten opvallen in Miss L-Fire schoenen! Naast aandacht voor het unieke uiterlijk, vindt Miss L-Fire ook de details, kwaliteit én comfort van haar schoenen belangrijk. En dat is te merken. Deze prachtige schoenen zien er niet alleen fantastisch uit, ze lopen ook nog eens heerlijk!