Mel Shoes

   Bestel Mel Shoes online bij TopVintage

Mel schoenen zijn voordelig verkrijgbaar in de webshop van TopVintage. Mel Shoes is een betaalbaar merk. Dat komt doordat de schoentjes uit plastic vervaardigd zijn: een sterker en goedkoper alternatief voor andere materialen. Dat doet overigens niet af aan het draagcomfort.


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het wellicht handiger om eerst boven in het Hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens links in het menu verder te filteren op bijvoorbeeld soort, kleur, stijl, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag!

   Bestel Mel Shoes online bij TopVintage

Mel schoenen zijn voordelig verkrijgbaar in de webshop van TopVintage. Mel Shoes is een betaalbaar merk. Dat komt doordat de schoentjes uit plastic vervaardigd zijn: een sterker en goedkoper alternatief voor andere materialen. Dat doet overigens niet af aan het draagcomfort. Het MelFlex plastic waarvan de collectie is gemaakt is superzacht en comfortabel. Bovendien zijn de meeste schoenen ook afgewerkt met een ingebouwde padded push zool waardoor je voetjes vertroeteld zullen worden. Ook leuk: de collectie van Mel Shoes is geparfumeerd. Hoe bijzonder dat jij bij het lopen een heerlijk zoete bubble gum geur verspreid! Bekijk de excentrieke collectie dus snel in onze webshop en verwen jezelf met een paar fantastische nieuwe schoenen waar je zeker lang plezier van zult hebben!  

Chat