Marmalade Shop By Magdalena Sokolowska

Marmalade-Shop by Magdalena Sokolowska

Marmalade Shop By Magdalena Sokolowska

Een hele mond vol, die merknaam. En je staat al met je mond vol tanden bij het zien van de prachtige Marmalade Shop jurkjes! De Marmalade dresses zijn zo hip, die moet je gewoon in je kast hebben hangen. Naast de levendige kleuren, heerlijke fit en vintage look zijn de jurken ook nog eens helemaal fairtrade.

Stijl
Mod
Tijdlijn
60s
Merk
Marmalade-Shop by Magdalena Sokolowska
Kledingmaat
34 36 38 40 42
Kleur
Zwart
Meer filters
Marmalade-Shop by Magdalena Sokolowska 60s Cindy Cut Out Bow Dress in Black and Ivory

Marmalade Shop By Magdalena Sokolowska

Een hele mond vol, die merknaam. En je staat al met je mond vol tanden bij het zien van de prachtige Marmalade Shop jurkjes! De Marmalade dresses zijn zo hip, die moet je gewoon in je kast hebben hangen. Naast de levendige kleuren, heerlijke fit en vintage look zijn de jurken ook nog eens helemaal fairtrade. Gemaakt van materialen uit de beste Europese fabrieken voel je je helemaal luxe in deze pareltjes. Marmalade dresses vormen zo een ode aan de vintage Europese jaren, die helemaal in het teken stonden van minimalisme.

Magdalena Sokolowska vormt het hart van Marmalade Shop

Na haar studie in Engeland stond het leven van Magdalena in het teken van Marmalade Shop. Ze lanceerde in 2001, toen ze slechts 24 jaar oud was, al haar eerste collectie. Haar eigen winkel was toen al geopend in Canada. Enkele jaren later keerde ze terug naar Europa om ook daar haar merk te vestigen. Marmalade Shop kiest voor een kleine productie, waardoor de kleding van uitmuntende kwaliteit is. De jurken worden immers gemaakt door ontwerpers en naaisters met jarenlange ervaring. Zo heeft Magdalena de naam Marmalade Shop ook in Europa weten te vestigen. We love powerwomen! En natuurlijk houden we ook van Marmalade dresses.

Chat