Lotta from Stockholm

Klompen lomp? Wij dachten toch van niet! Deze Lotta from Stockholm retro sandaaltjes zijn té cute en zo eenvoudig te combineren. Lees verder


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Lotta from Stockholm to TopVintage

Klompen lomp? Wij dachten toch van niet! Deze Lotta from Stockholm retro sandaaltjes zijn té cute en zo eenvoudig te combineren. De Zweedse eigenaresse nam deze trend vanuit Stockholm mee naar de UK en gaf deze trend uit de jaren 70 zo een tweede leven. From Stockholm naar de UK en nu ook bij TopVintage verkrijgbaar! De vintage Lotta from Stockholm muiltjes worden gemaakt van hoogwaardig leer en een houten zool. Door de sterke effen kleuren zijn ze bovendien geweldig te combineren met je bestaande retro outfits. Een sixties look and feel die perfect staat onder je favoriete jeans, kleurrijke maxi jurk en mooiste jumpsuit!

Een trendsetter in Lotta from Stockholm schoenen

Lotta from Stockholm is, hoe kan het ook anders, geboren en getogen in Stockholm. Maar haar schoenen reiken ver buiten de grenzen van Zweden. Ben jij de vintage lover die deze trend weer verder verspreid? De Lotta from Stockholm retro klompjes zijn vrouwelijk en heerlijk speels, en de korte brede hak zorgt ervoor dat iedere stap die je zet even comfortabel aanvoelt! Ooit waren klompen slechts praktische schoenen die buitenshuis werden gebruikt. Nu kom je telkens weer modieus voor de dag in de eigenzinnige Lotta schoenen. En Lotta’s motto spreekt iedere vintage lady aan: If I like it, we stock it and I hope you do too!