Shop nu nog meer items voor minder!
Shop nu nog meer items voor minder!

Lollipops

Waar denk jij aan bij het woord Lollipops? Dat lekkere snoep op een stokje? Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Lollipops make-up

Waar denk jij aan bij het woord Lollipops? Dat lekkere snoep op een stokje? Of aan die geweldige vintage inspired make-up lijn uit Frankrijk en Italië? Wij weten het wel… Hoewel beiden je lippen kleuren (see what we did there?) zijn wij toch vooral fan van Lollipops lipstick! Door de diverse en kleurrijke range is er altijd wel ééntje die bij je stijl, humeur of vintage outfit past. Maar ook de rest van de Lollipops make-up moeten we even aankaarten. Eyeliner en mascara voor een zwoele oogopslag, primer voor een feilloze make-up look… Wauw! Modern, retro of helemaal je eigen stijl: met de Lollipops make-up kun je alle kanten op.

Lollipops: hoge kwaliteit én hoge verantwoordelijkheid

Om maar even iets op te noemen: vrij van parabenen, geurvrij, klinisch getest en niet getest op dieren. Dat is nog eens make-up die we graag dragen. Maar niet alleen de ethische kant van Lollipops make-up is dik in orde. Het merk volgt de nieuwste trends en maakt make-up van de hoogste kwaliteit. Ieder product wordt afgestemd op de behoeftes van professionele make-up artiesten. Professioneel of niet, je wilt toch ook de beste items opnemen in je make-up routine? Kies dan voor Lollipops lipsticks en make-up!