Lola Ramona

Lola Ramona 

Dol op spannende pumps of vrolijke ballerina’s? De schoenen zijn ontworpen met de nodige humor, met een fantastische pasvorm en uitermate geschikt voor dames die niet zo goed op hakjes kunnen bewegen. De streepjes ,strikjes en polka dots zijn kenmerkend voor de Ramona pumps & ballerina’s.

Stijl
Xmas Mod Sustainable Fashion Party Classy chic PinUp Rockabilly Brogue Fun
Tijdlijn
50s 60s 70s
Merk
Lola Ramona
Schoenmaat
36 37 38 39 40 41 42
Kleur
Zwart Rood Wit Groen Creme Multicolour
Meer filters
Lola Ramona 60s Alice Night Rider Glitter Shoes in Zwart
Lola Ramona 50s Ava Winner Shoe Booties in Zwart
Lola Ramona 50s Ava Wallace Tartan Shoe Booties in Rood
SALE
€ 94,95
€ 47,48
Lola Ramona 50s Ava Vegan Tartan Pumps in Red and Black
Lola Ramona 60s Penny Polkadot Shoes in Black and White
Lola Ramona 60s Eve Ankle Booties in Cream
Lola Ramona 50s Inez Handbag in Black and White
SALE
€ 149,95
€ 74,98
Lola Ramona 60s Eileen Ankle Booties in Green
Lola Ramona 50s Angie Plateau Pumps in Black and White

Lola Ramona 

Dol op spannende pumps of vrolijke ballerina’s? De schoenen zijn ontworpen met de nodige humor, met een fantastische pasvorm en uitermate geschikt voor dames die niet zo goed op hakjes kunnen bewegen. De streepjes ,strikjes en polka dots zijn kenmerkend voor de Ramona pumps & ballerina’s. Ben je verliefd geworden op een bepaald paar schoenen? Elke schoen heeft een eigen naam zodat je, als je eenmaal jouw perfecte schoen hebt gevonden, heel gemakkelijk steeds dit model kan kiezen. Elk seizoen komt dit model terug in een ander design. Hoe geniaal is dat? Houd dus goed de website in de gaten, want bij TopVintage houden we Lola Ramona goed in de gaten. We shoppen regelmatig nieuwe tasjes, schoenen en andere items voor jullie! 

Lola Ramona schoenen zijn echte trendsetters

In 2006 vroeg Lola Ramona zich iets af dat ging zorgen voor een ware schoenenrevolutie: in een markt waar massaproductie de boventoon voert, waar blijven de schoenen voor die enkelen die hier niet voor willen kiezen? Met dit idee in het achterhoofd creëerde Lola Ramona schoenen met een persoonlijkheid. Bij Lola Ramona kies je niet zomaar een paar schoenen. Nee, je kiest schoenen die passen bij jouw karakter en hoe jij in het leven staat. Met één belangrijke focus: jouw voeten. Want wat heb je aan schoenen die prachtig zijn, maar je voeten het leven zuur maken? Inderdaad, helemaal niks! De prachtige schoenen van Lola Ramona zijn daarom heerlijk comfortabel en draagbaar. Deze visie bestaat nu nog steeds en is aangevuld met inclusiviteit en duurzame vegan materialen. Lola Ramona bepaalt niet hoe jij je wilt uiten. Jij kiest de schoenen en tassen die helemaal bij jou passen! Over tassen gesproken… Vergeet ook zeker de tassencollectie van Lola Ramona even niet te checken. They are BEAU-TI-FUL!

Chat