First things first

Lola Ramona

Dol op spannende pumps of vrolijke ballerina’s? De schoenen zijn ontworpen met de nodige humor, met een fantastische pasvorm en uitermate geschikt voor dames die niet zo goed op hakjes kunnen bewegen. De streepjes ,strikjes en polka dots zijn kenmerkend voor de Ramona pumps & ballerina’s. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Stijl
Sustainable Fashion Party Classy chic PinUp Rockabilly Fun Sailor
Tijdlijn
50s
Merk
Lola Ramona
Schoenmaat
36 EU 37 EU 38 EU 39 EU 40 EU 41 EU 42 EU
Kleur
Zwart Rood Wit Blauw Groen Creme Roze Geel Oranje Multicolour
Meer filters
Lola Ramona 50s Cat Eye Heart Shades in Cream
Lola Ramona 50s Cat Eye Heart Shades in White
SALE
€ 19,95
€ 13,97
Lola Ramona 50s Heart Shades in Yellow
Lola Ramona 50s Katie Bucket Handbag in Black and White
SALE
€ 104,95
€ 62,97
Lola Ramona 50s Ava Unique T-Strap Pumps in Aqua
SALE
€ 104,95
€ 62,97
Lola Ramona 50s Ava Deering T-Strap Pumps in Mango Orange
SALE
€ 104,95
€ 62,97
Lola Ramona 50s Ava Timeless T-Strap Pumps in Hot Pink
SALE
€ 119,95
€ 83,97
Lola Ramona 50s Ava Spring Glitter Pumps in Orange
SALE
€ 119,95
€ 83,97
Lola Ramona 50s Ava Vogue Glitter Pumps in Baby Pink
SALE
€ 119,95
€ 83,97
Lola Ramona 50s Ava Vegan Dots Pumps in Black
SALE
€ 74,95
€ 52,47
Lola Ramona 50s Stella Vegan Handbag in Multi
SALE
€ 134,95
€ 94,47
Lola Ramona 50s Ava Boater Pumps in Navy and Red
Lola Ramona 50s Girly Sailor Handbag in Navy and White

Lola Ramona 

Dol op spannende pumps of vrolijke ballerina’s? De schoenen zijn ontworpen met de nodige humor, met een fantastische pasvorm en uitermate geschikt voor dames die niet zo goed op hakjes kunnen bewegen. De streepjes ,strikjes en polka dots zijn kenmerkend voor de Ramona pumps & ballerina’s. Ben je verliefd geworden op een bepaald paar schoenen? Elke schoen heeft een eigen naam zodat je, als je eenmaal jouw perfecte schoen hebt gevonden, heel gemakkelijk steeds dit model kan kiezen. Elk seizoen komt dit model terug in een ander design. Hoe geniaal is dat? Houd dus goed de website in de gaten, want bij TopVintage houden we Lola Ramona goed in de gaten. We shoppen regelmatig nieuwe tasjes, schoenen en andere items voor jullie! 

Lola Ramona schoenen zijn echte trendsetters

In 2006 vroeg Lola Ramona zich iets af dat ging zorgen voor een ware schoenenrevolutie: in een markt waar massaproductie de boventoon voert, waar blijven de schoenen voor die enkelen die hier niet voor willen kiezen? Met dit idee in het achterhoofd creëerde Lola Ramona schoenen met een persoonlijkheid. Bij Lola Ramona kies je niet zomaar een paar schoenen. Nee, je kiest schoenen die passen bij jouw karakter en hoe jij in het leven staat. Met één belangrijke focus: jouw voeten. Want wat heb je aan schoenen die prachtig zijn, maar je voeten het leven zuur maken? Inderdaad, helemaal niks! De prachtige schoenen van Lola Ramona zijn daarom heerlijk comfortabel en draagbaar. Deze visie bestaat nu nog steeds en is aangevuld met inclusiviteit en duurzame vegan materialen. Lola Ramona bepaalt niet hoe jij je wilt uiten. Jij kiest de schoenen en tassen die helemaal bij jou passen! Over tassen gesproken… Vergeet ook zeker de tassencollectie van Lola Ramona even niet te checken. They are BEAU-TI-FUL!