Scoor nu onze items onder de €70
Scoor nu onze items onder de €70

Little Arrow

Volg altijd je interne kompas, die Little Arrow in je hart. Dat is het motto van Little Arrow. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Follow the Little Arrow

Volg altijd je interne kompas, die Little Arrow in je hart. Dat is het motto van Little Arrow. Waar kom je dan uit? Bij prachtige retro brooches en accessoires, zoals je hierboven kunt zien! De heerlijke gedetailleerde accessoires zijn te schattig om niet toe te voegen aan je collectie. Little Arrow raakt geïnspireerd en beïnvloed door speelgoed uit de kindertijd van ontwerpster Brianna Jackson, maar ook door vintage kleding. Dus waar kun je je favoriete retro jurk beter mee combineren dan met Little Arrow brooches? Dat dachten wij dus ook!

Retro accessoires voor retro lovers

Little Arrow bestaat al sinds 2013 en is opgericht door eigenaresse en ontwerpster Brianna Jackson. Bij het ontwerpen en maken van nieuwe retro brooches en andere prachtige accessoires gooit ze niet alleen een hoop creativiteit in de strijd, maar ook meer dan 15 jaar ervaring in kunst en design! Ze heeft al met meerdere bekende merken gewerkt om fantastische accessoires te maken. De creativiteit en het ondernemerschap dat Little Arrow zo’n geweldig merk maakt, zit haar dan ook in het bloed. Little Arrow accessoires staat bekend om hun eigen stijl, hun kwaliteit en een hele hoge adorable factor! Perfect om te matchen met jouw favoriete vintage outfit.