Scoor nu onze items onder de €70
Scoor nu onze items onder de €70

Lisa Angel

Unieke en prachtige sieraden: dat is alles waar Lisa Angel voor staat. We bejubelen de kwaliteit van de sieraden van dit fantastische merk, en dan hebben we het nog niet eens over het uiterlijk van deze prachtjuweeltjes. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Lisa Angel: juweeltjes van sieraden

Unieke en prachtige sieraden: dat is alles waar Lisa Angel voor staat. We bejubelen de kwaliteit van de sieraden van dit fantastische merk, en dan hebben we het nog niet eens over het uiterlijk van deze prachtjuweeltjes. Lief, mooi en met zoveel oog voor detail wordt ieder sieraad in de collectie van Lisa Angel ontwikkeld. Het zijn sieraden die inspireren en je dag net dat beetje beter maken. Ze zetten hun klant voorop (hun passie is ‘you’) en zorgen ervoor dat iedere nieuwe eigenaar van Lisa Angel sieraden een prachtig uniek stuk ontvangt! Een merk naar ons vintage hart, waar we niet over uitgepraat raken.

Lisa Angel sieraden voor iedere leeftijd en persoonlijkheid

Lisa Angel richtte haar merk op met de wens haar creativiteit meer de vrije loop te kunnen laten. Dat is haar zeker gelukt, en hoe! Ze begon met slechts drie mensen vanuit haar woonkamer, maar het bedrijf Lisa Angel blijft tot onze vreugde nog steeds groeien. Lisa Angel sieraden zijn tegenwoordig over de hele wereld verkrijgbaar. Al hun creativiteit wordt natuurlijk nog steeds gestoken in sieraden voor iedere leeftijd én iedere attitude. Zo weet je zeker dat iedere Lisa Angel collectie sieraden bevat die jou op het lijf zijn geschreven.