Scoor nu onze items onder de €70
Scoor nu onze items onder de €70

LE PEP

Oeh la la! Klassiek, sophisticated en helemaal in stijl. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Put some LE PEP in your step

Oeh la la! Klassiek, sophisticated en helemaal in stijl. In LE PEP kleding voel je je een echte Française. En dat met een helemaal Nederlands merk! LE PEP kleding is vrolijk, maar strak. Lieflijk, maar stoer. En altijd met oog voor detail, stevige stoffen en een oh zo fijne pasvorm. De eigenaren reizen met gemak enkele keren per jaar de wereld over om net dat unieke stofje te vinden. En uniek? Dat is LE PEP zeker! Door de lage oplage en snel wisselende collectie vind je niet snel iemand met hetzelfde LE PEP jurkje. You know what that means: shop nu!

LE PEP: Franse allure in een vintage jasje

LE PEP wordt geïnspireerd door vrouwelijke veerkracht. Na een tegenslag bloei je net als een bloem weer op en ben je tot grote dingen in staat. Het sterke Nederlandse merk maakt elegante, verrassende vintage kleding met een Franse touch. Alle producten worden gemaakt met aandacht, zorg en vooral heel veel liefde. Door te werken met kleine ateliers wordt bovendien zorg gedragen voor hoge kwaliteit en goede werkomstandigheden. De stijl en rijke materialen van LE PEP passen perfect bij iedere gelegenheid. Ga je naar kantoor? Een feestje? Op stap met vriendinnen? LE PEP it is!