Scoor nu onze items onder de €70
Scoor nu onze items onder de €70

La Petite Francaise

Denk je aan Frankrijk, dan denk je aan de Franse charme en sierlijke vrouwelijkheid. Dat gevoel heeft La Petite Française helemaal weten vast te leggen in haar collectie! Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

De ongekende charme van La Petite Française

Denk je aan Frankrijk, dan denk je aan de Franse charme en sierlijke vrouwelijkheid. Dat gevoel heeft La Petite Française helemaal weten vast te leggen in haar collectie! Charmante en elegante kleding die tegelijkertijd heel comfortabel draagt. Je voelt je haast een echte Parisienne. La Petite Française combineert vrouwelijk en chique met sportief, waardoor heerlijke zachte fladderende stoffen samengaan met elegante en verrassende details. Voeg hier nog wat passende make-up aan toe, en je bent klaar voor je tripje naar Parijs!

La Petite Française is vintage met een Franse flair

Stokbrood onder de arm, genietend van het uitzicht op de Eiffeltoren… Wij dromen helemaal weg bij het zien van de collectie van La Petite Française. De Franse flair staat iedere vrouw fantastisch: natuurlijke vormen, niet geforceerd of te strak. Voor de moderne en actieve vrouw die graag trendy en chique blijft en luxe uitstraalt. Mét die Franse touch natuurlijk. We blijven maar doorgaan over Frankrijk! Maar met een hele goede reden. Het merk heeft niet alleen de naam en stijl van het land, La Petite Française is ook nog eens bijna helemaal ontworpen en gemaakt in Frankrijk. Dat betekent een hoge kwaliteit, goede arbeidsomstandigheden en altijd in lijn met de moderne stijl en nieuwste trends. En natuurlijk altijd met een vleugje vintage.