Katy Perry Shoes

Katy Perry – iedereen kent haar wel. Waar denk je aan als je denkt aan deze zangeres? Opvallend, kleurrijk, vrolijk? Lees verder


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Katy Perry Shoes: Designed 100% by Katy Perry

Katy Perry – iedereen kent haar wel. Waar denk je aan als je denkt aan deze zangeres? Opvallend, kleurrijk, vrolijk? Zo omschrijf je precies de collectie van Katy Perry Shoes! We zijn er dan ook maar wat trots op dat we deze pareltjes toe mogen voegen aan onze TopVintage collectie. Alle Katy Perry schoenen zijn vernoemd naar vrouwelijke iconen, een groep waar we Katy Perry met gemak aan mogen toevoegen. Hoe verschillend de persoonlijkheden van deze vrouwen – en dus ook de schoenen – dan ook zijn, één ding hebben ze gemeen: they are BEAUTIFUL!

Katy Perry shoes turn heads, stop traffic, start conversations

Met een duidelijk oog voor detail en een ondeugende insteek heeft Katy Perry schoenen ontworpen die zijn geïnspireerd door haar reizen, humor en fantasie die deze wereld overstijgt. Grappig, opvallend en oh zo pretty: dat zijn de schoenen van Katy Perry! Ware kunstwerkjes in je kast die het bijna zonde maken om op te lopen. Bijna, benadrukken we dan. Want deze pareltjes wil je natuurlijk iedere dag aan je voeten hebben. Katy Perry shoes draag je voor dat maximale girlpower gevoel. Je kunt de hele wereld aan. Wij weten dan ook zeker: deze schoenen zijn jou op het lijf geschreven, gorgeous!