Juliette’s Romance

Sprookjesachtige kanten handschoentjes, prachtige haar accessoires zo mooi als kunstwerkjes, dat is Juliette’s Romance! De naam zegt het eigenlijk al, maar deze spulletjes zijn super romantisch. Combineer met lieflijk jurkje en elegante pumps voor de perfecte Downton Abbey stijl. Kies je favoriet, want dit wil je niet missen!

juliettes romance
Juliette's Romance 50s Lady Mary Pin Dots Lace Gloves in Black
Juliette's Romance 30s Victoria Socks in White
Juliette's Romance 30s Victoria Socks in Black
Juliette's Romance 30s Romantic Rosy Socks in Fuchsia
Juliette's Romance 50s Rosy Romantic Black Lace Gloves
Juliette's Romance 50s Lady Mary Capucine Cream Lace Gloves

Juliette’s Romance accessoires

Er was eens.. een meisje dat niet wist wat ze vandaag aan moest trekken. Ze had wel een kast vol leuke jurkjes, maar ja.. die had ze al zo vaak aan gehad. Hoe moest ze er nou voor zorgen dat ze er toch bijzonder uit zag? Maar toen was daar ineens Juliette’s Romance! Met haarbandjes zo mooi als kunstwerkjes, en met kanten handschoentjes die chiquer dan chique waren! Hier kon ze wel wat mee! Haar oude jurkjes zagen er weer uit als nieuw. Dolgelukkig was het meisje. En ze leefde nog lang en gelukkig met haar Juliette’s Romance outfit!

Een sprookje wat ook zomaar voor jou uit zou kunnen komen, want Juliette’s Romance accessoires zijn nu ook gewoon in jouw favoriete retro boutique verkrijgbaar! Met deze schatjes van handschoentjes en haarbandjes waan jij je op een Engels landgoed, onder je parasol aan de thee, alvorens je een rondje om de villa maakt met de Heer des Huizes. Dit is he-le-maal Downton Abbey stijl!

Zwijmel jij ook weg bij Rose’s outfit in de Titanic en bij die romantische, retro glam stijl? Juliette’s Romance is vast helemaal jouw ding! Fleur jouw dag op met deze prachtige items of steel de show op een bruiloft (misschien wel je eigen?) of andere feestelijke gelegenheid. Wil je graag weten hoe je deze stijl echt tot in het uiterste kunt perfectioneren? Wij zochten de mooiste jurkjes, clutches en schoenen uit bij jouw favoriete items. Het leuke? Al deze bijpassende items kun je ook bij TopVintage scoren! Benieuwd geworden? Klik dan op de accessoire van je keuze en zie de items onders het kopje ‘maak deze look compleet’. Hopelijk ben je niet vies van een beetje aandacht, want alle ogen zullen op jou gericht zijn!

Paniek in de tent! Je hebt van het weekend een feestje en je wilt supergraag deze prachtige items kunnen showen. Logische reactie, maar onnodig dus geen zorgen! TopVintage zorgt er namelijk voor dat je bestelling supersnel bij je wordt thuisbezorgd. Indien je er op een werkdag voor 15.30 uur bij bent, dan kun jij deze romantische accessoires morgen al dragen! Kies dus snel je favoriet, want oooh.. wat is het fijn om een meisje te zijn!

“One of the best things that ever happened to me is that I'm a woman. That is the way all females should feel.” – Marilyn Monroe

Shop Assistant