Shop nu nog meer items voor minder!
Shop nu nog meer items voor minder!

Juliette's Romance

Er was eens.. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Juliette’s Romance accessoires

Er was eens.. een meisje dat niet wist wat ze vandaag aan moest trekken. Ze had wel een kast vol leuke jurkjes, maar ja.. die had ze al zo vaak aan gehad. Hoe moest ze er nou voor zorgen dat ze er toch bijzonder uit zag? Maar toen was daar ineens Juliette’s Romance! Met haarbandjes zo mooi als kunstwerkjes, en met kanten handschoentjes die chiquer dan chique waren! Hier kon ze wel wat mee! Haar oude jurkjes zagen er weer uit als nieuw. Dolgelukkig was het meisje. En ze leefde nog lang en gelukkig met haar Juliette’s Romance outfit!

Een sprookje wat ook zomaar voor jou uit zou kunnen komen, want Juliette’s Romance accessoires zijn nu ook gewoon bij ons verkrijgbaar! Met deze schatjes van handschoentjes en haarbandjes waan jij je op een Engels landgoed, onder je parasol aan de thee, alvorens je een rondje om de villa maakt met de Heer des Huizes. Dit is he-le-maal Downton Abbey stijl!

Romantische vintage handschoentjes van Juliette's Romance

Zwijmel jij ook weg bij Rose’s outfit in de Titanic en bij die romantische, retro glam stijl? Juliette’s Romance is vast helemaal jouw ding! Fleur jouw dag op met deze prachtige items of steel de show op een bruiloft (misschien wel je eigen?) of andere feestelijke gelegenheid. Wil je graag weten hoe je deze stijl echt tot in het uiterste kunt perfectioneren? Wij zochten de mooiste jurkjes, clutches en schoenen uit bij jouw favoriete items. Het leuke? Al deze bijpassende items kun je ook bij Topvintage scoren! Benieuwd geworden? Klik dan op de accessoire van je keuze en zie de items onders het kopje ‘maak deze look compleet’. Hopelijk ben je niet vies van een beetje aandacht, want alle ogen zullen op jou gericht zijn!

Paniek in de tent! Je hebt van het weekend een feestje en je wilt supergraag deze prachtige items kunnen showen. Logische reactie, maar onnodig dus geen zorgen! Topvintage zorgt er namelijk voor dat je bestelling supersnel bij je wordt thuisbezorgd. Indien je er op een werkdag voor 16.30 uur bij bent, dan kun jij deze romantische accessoires morgen al dragen! Kies dus snel je favoriet, want oooh.. wat is het fijn om een meisje te zijn!

“One of the best things that ever happened to me is that I'm a woman. That is the way all females should feel.” – Marilyn Monroe