First things first

Joe Browns Couture

Schoenen voor rebellen, avonturieren, buitenbeentjes en vrije geesten. Zo begon Joe Browns ooit. Vanuit hier zijn ze verder gegroeid tot Joe Browns Couture: schoenen met een vintage look en die moderne twist waar we zo van houden. Lees verder


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Joe Browns Couture

Schoenen voor rebellen, avonturieren, buitenbeentjes en vrije geesten. Zo begon Joe Browns ooit. Vanuit hier zijn ze verder gegroeid tot Joe Browns Couture: schoenen met een vintage look en die moderne twist waar we zo van houden. Sinds 2017 bestaat de collectie van Joe Browns Couture uit laarzen, hakken, wedges en schoenen met matchende tassen (!) – wie wil dat nu niet in de kast hebben staan? De kleine details en finishing touches laten de Joe Brown shoes extra opvallen. Schoenen zoals je ze nog niet eerder hebt gezien! De uitgesproken kleuren, opvallende patronen, prachtige silhouetten en hoge kwaliteit maken Joe Brown schoenen uniek.

Joe Browns: fun, spontaan en vrij

Joe Browns Couture haalt inspiratie uit vrijheid. De vrijheid van een groep vrienden die onder het genot van een drankje nagenieten van een hele dag surfen. Nu kun jij zelf ook genieten van je dag met in je handen een koffie, thee, wijntje of waar je dan ook zin in hebt. Mét een paar kunstwerkjes aan je voeten. Dat voelt toch heerlijk? Dat is meteen alles waar Joe Browns Couture om draait: mensen zich goed laten voelen. Hoe doen ze dit? Door het maken van unieke schoenen die iedere dag beter maken. Zo wordt iedere dag een Joe Browns kind of day!