Kerstballen: 4 halen, 3 betalen!
Kerstballen: 4 halen, 3 betalen!

Jessica Rey

Ooit gehoord van een ontwerpster van badmode die niet kan zwemmen? Meet Jessica Rey! Actrice, superheld (want als je één van de Power Rangers speelde mogen we je echt wel zo noemen) en als favoriete hobby bij het zwembad hangen. Lees verder


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Jessica Rey: badmode door en voor powerwomen!

Ooit gehoord van een ontwerpster van badmode die niet kan zwemmen? Meet Jessica Rey! Actrice, superheld (want als je één van de Power Rangers speelde mogen we je echt wel zo noemen) en als favoriete hobby bij het zwembad hangen. Na haar acteerdagen ging Jessica op zoek naar een badpak dat haar goed zat, maar er niet ouwelijk uit zag. Dat bleek heel wat lastiger dan gedacht! Daarom deed Jessica Rey wat iedere vrouw zou doen in zulke situaties: ze ontwierp haar eigen badmode. Wat een powerwoman! Nu is Jessica definitief haar eigen badmodemerk begonnen. Geïnspireerd door Audrey Hepburn – want tijdloos en vrouwelijk – mocht Jessica Rey badmode niet missen in onze TopVintage webshop. En natuurlijk ook niet in jouw kledingkast!

Jessica Rey verzekert verantwoorde badmode

Jessica Rey badmode wordt gemaakt van luxe Italiaanse stoffen, die op hun beurt weer bestaan uit gerecycled materiaal zoals visnetten. De juiste werkomstandigheden worden goed in de gaten gehouden in de fabriek in Los Angeles. Hier krijgen de werkers eerlijk betaald en een respectvolle behandeling. Bovendien wordt de badmode gemaakt met het oog op duurzaamheid, zodat je jarenlang kunt shinen in je prachtige retro badpak! Zo weet je zeker dat je je in Jessica Rey badmode comfortabel, fabulous én zelfverzekerd voelt.