Shop nu nog meer items voor minder!
Shop nu nog meer items voor minder!

Hop Skip And Flutter

Wat doet je hart bij het zien van al deze beauties? Juist: Hop Skip and Flutter! Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Hop Skip and Flutter

Wat doet je hart bij het zien van al deze beauties? Juist: Hop Skip and Flutter! De vintage inspired sieraden van dit creatieve merk zijn al te zien geweest in de kerstbomen van het Londense Harrods en in het enige echte Tulip Museum in Amsterdam. En nu ook aan jouw hals of oren! Hop Skip and Flutter is opgericht in 2011, vanuit de liefde voor originele sieraden. De inspiratie voor de sieraden wordt gehaald uit de natuur en vlooien- en antiekmarkten. Bewonder de pareltjes van Hop Skip and Flutter en zie hoe fine art én business samenkomen in dit merk met frisse nieuwe ideeën voor unieke sieraden.

Vintage inspired sieraden

Met het doel een glimlach te geven aan degenen die hun sieraden dragen, raakt Hop Skip and Flutter de spijker op de kop. Want wat kun je anders doen als je deze sieraden ziet, laat staan draagt? De sieraden worden gemaakt van porselein, gedetailleerd geverfd met de hand en afgemaakt met Swarovski kristallen. Heel fragiel, maar des te mooi, uniek en bijzonder! Of je nu jong bent of al wat ouder, de sieraden van Hop Skip and Flutter staan iedereen. Want ze zijn en blijven luxe, speels én vrouwelijk. Vrolijke sieraden voor iedere bijzondere gelegenheid!