Heart of Haute

Heart of Haute, made with love and nog regrets! Heart of Haute is een kleine onderneming uit de VS (Californië) en is opgestart door moeder en dochter die een passie voor retro kleding delen. Vooral jaren 50 jurken en design spelen voor hen, en dus in hun collectie, een grote rol. De kleding is met liefde gemaakt, geïnspireerd op zowel de jaren 50 en 60. 

heart of haute
Nieuw! Heart of Haute 40s Estelle Blouse in Baby Pink
Nieuw! Heart of Haute 40s Estelle Blouse in Lipstick Red
Heart of Haute 40s Estelle Linen Look Blouse in Ivory
Heart of Haute 40s Estelle Tartan Blouse in Red
Heart of Haute 50s Simone El Gato Gomez Swing Dress in Red
Heart of Haute 60s Trixie Top in Black
Heart of Haute 60s Super Spy Dress in Red
Heart of Haute 60s Trixie Top in Red
Heart of Haute 50s Diva Suit Skirt in Red
Heart of Haute 50s Diva Suit Jacket in Red
Heart of Haute 50s Tara Top in Black and White Stripes
Heart of Haute 50s Simone El Gato Gomez Swing Dress in Teal
Heart of Haute 60s Spy Top in Red
Heart of Haute 60s Spy Top in Black
Heart of Haute 50s Donna Swing Dress in Black
Heart of Haute 50s Donna Swing Dress in Red
Heart of Haute 50s Donna Swing Dress in Teal
Heart of Haute 50s Lily Bow Top in Black
Heart of Haute 60s Monique Royal Peacock Dress Black
Heart of Haute 50s Diva Suit Skirt in Navy
Heart of Haute 50s Diva Suit Jacket in Navy
Heart of Haute 50s Diva Suit Jacket in Black
Heart of Haute 50s Diva Suit Skirt in Black
Heart of Haute 50s Lily Bow Top in Red
Heart of Haute 50s Betty Bolero black zwart
Heart of Haute 60s Super Spy dress black

Heart of Haute kleding

Wil jij ook de mooiste vintage inspired fashion in je eigen kledingkast? We waarschuwen je alvast: heb je Heart of Haute (vroeger bekend als Heartbreaker) eenmaal gepast dan wil je alleen maar meer! Deze moeder en dochter, die samen het merk ontwikkelden, weten namelijk precies wat wij als vrouw in kleding zoeken: geweldige pasvormen, vrolijke printjes en een hoogwaardige afwerking! Hier krijg je keer op keer een goed humeur van!  Ervaar dat rockabilly gevoel dus vanaf nu iedere dag met de jurkjes van dit topmerk! Het zijn namelijk echte ‘alleskunners’. Dat wil zeggen: gecombineerd met een sandaaltje perfect voor een zonnig dagje park en met een pump en de juiste sieraden stralend voor een bijzonder feestje! Laat die zomer maar komen!

Behalve de jurkjes heeft Heart of Haute echter nog wel meer te bieden. Van prachtige bolero’s tot zomerse haarbloemen en énige bloesjes bijvoorbeeld. Heart of Haute kleding heeft een super cute uitstraling en benadrukt jouw vrouwelijke elegantie in al haar facetten. Wij bij TopVintage zijn in ieder geval trouwe fans! En.. wat het merk nog net een tikkeltje leuker maakt: deze kleding wordt niet gemaakt in ‘sweatshops’ in lage-lonen landen, maar gewoon in de VS. Geen barre, maar eerlijke omstandigheden dus. Extra punten voor Heart of Haute!

Pssst.. heb je al iets moois gevonden? We vinden het leuk om je te helpen met het complementeren van je retro outfit! De leukste combinaties hebben we daarom al voor je uitgezocht. Wanneer je op het item van jouw keuze klikt zie je daarom een kopje ‘maak je look compleet’. Heart of Haute kleding is namelijk ideaal te combineren met verschillende andere merken in onze retro boutique! En als je dan toch zo slim bezig bent, vergeet dan ook niet om even naar het kopje ‘afmetingen’ te kijken. Onze TopVintage dames passen namelijk alle Heart of Haute items alvorens we ze op de website plaatsen. Alles wordt doorgepast en uitgebreid bekeken, waardoor we jou bijvoorbeeld precies kunnen vertellen of een kledingstuk groot of juist klein uitvalt. Zo voorkomen we teleurstellingen en zorgen we er voor dat je meteen de juiste maat bestelt.

En daarna? Daarna zorgen we ervoor dat jouw pakketje supersnel thuis wordt bezorgd. Plaats je jouw bestelling op een werkdag voor 15.30 uur, dan sturen we het zelfs dezelfde dag nog op. Paniek omdat je niets te dragen hebt naar dat feestje morgenavond? Verleden tijd! We gaan ervoor zorgen dat je er fantastisch uit zult zien!

Shop Assistant