First things first

Hardie Grant Books

Wij vullen niet alleen graag je kleding-, maar ook je boekenkast! Zie je jezelf al zitten, in je nieuwe vintage jurk, met een van de creatieve Hardie Grant Books in je handen? Maar ook als cadeau zijn deze boeken zeer geschikt. Lees verder


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Hardie Grant Books

Wij vullen niet alleen graag je kleding-, maar ook je boekenkast! Zie je jezelf al zitten, in je nieuwe vintage jurk, met een van de creatieve Hardie Grant Books in je handen? Maar ook als cadeau zijn deze boeken zeer geschikt. Zo kun je voor de dag komen. Hardie Grant is een creatieve uitgeverij met vestigingen over de hele wereld. Ze verzorgen kwalitatieve, stijlvolle en innovatieve boeken. Een goed boek is als een stijlvolle accessoire, en die kun je toch niet genoeg hebben? Laat je onderdompelen in een vintage wereld! Niet alleen fysiek door pareltjes van kleding, maar ook mentaal door het lezen van de geweldige Hardie Grant Books.

Hardie Grant voedt de vintage mind

Hardie Grant Publishing is gevestigd over de hele wereld, van Londen tot Melbourne. De kantoren en het netwerk vind je terug in Australië, Nieuw-Zeeland, UK, Europa, Verenigde Staten én Canada. Deze wereldwijde kennis komt terug in de creatieve boeken die ze publiceren. Niet alleen creativiteit hebben ze hoog in het vaandel staan. Ook de kwaliteit van de boeken vinden ze heel belangrijk. En dat is te zien (en te lezen)! Hardie Grant Books ondersteunt haar schrijvers iedere stap van het proces, waardoor die nog beter werk leveren. Deze boeken mogen dus absoluut niet missen in je collectie!