Shop nu nog meer items voor minder!
Shop nu nog meer items voor minder!

Gipsy

De juiste panty’s en kousjes zorgen voor een next level outfit. Ze zorgen voor een speelse, stoere of juist uitermate vrouwelijke stijl. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Stijl
Classy chic Fun
Tijdlijn
50s
Merk
Gipsy
Kleur
Zwart
Meer filters
Filter en sorteer
Sorteren Onze favorieten
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend

Stijl
Classy chic Fun

Tijdlijn
50s

Merk
Gipsy

Bedrag

Kleur
Zwart

Print / Materiaal
Uni Bloemen
Toon  1  product
1  product
Gipsy
Primrose Sheer enkelsokken in zwart € 7,95
111

Gipsy panty’s maken iedere vintage outfit compleet

De juiste panty’s en kousjes zorgen voor een next level outfit. Ze zorgen voor een speelse, stoere of juist uitermate vrouwelijke stijl. Gipsy draagt hier natuurlijk honderd procent aan mee. De panty’s en kousjes van Gipsy zijn gemaakt voor vrijgevochten, zelfverzekerde en gepassioneerde vrouwen van deze tijd. Het merk haalt energie en inspiratie uit de moderne vrouw die haar eigen keuzes maakt in het leven, kleding en niet bang is om voor haar eigen stijl te gaan! Speelt kleding een belangrijke rol in je leven? Dan ben je bij Gipsy aan het juiste adres! Gipsy panty’s laten je telkens weer spelen met je eigen stijl en nieuwe dingen uitproberen.

Prachtige Gipsy panty’s en kousjes voor de moderne vrouw

Gipsy begon al in 2003 met het ontwerpen van kousjes en panty’s vanuit een fris perspectief op kleding en stijl. Ze maken gebruik van de nieuwste trends, maar geven hier een persoonlijke draai aan. Net zoals je zelf iedere dag doet! Daarom zit er ook altijd iets tussen dat bij jouw stijl past. Gipsy blijft zichzelf uitbreiden vanuit diezelfde mindset en staan voor en achter de moderne vrouw. Net zoals haar hebben ze grote ideeën en doelen voor de toekomst, die zeker uit gaan komen!