Win €500 extra vakantiegeld – lees hier hoe je kans maakt!
Win €500 extra vakantiegeld – lees hier hoe je kans maakt!

Gerry Roxby Clothing

De typische jaren ’40 en ’50 details van de kleding maakt Gerry Roxby items tot tijdloze klassiekers. Denk bijvoorbeeld aan pofmouwtjes, V-halzen en sierknopen. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

   Gerry Roxby Clothing: tijdloze klassiekers

De typische jaren ’40 en ’50 details van de kleding maakt Gerry Roxby items tot tijdloze klassiekers. Denk bijvoorbeeld aan pofmouwtjes, V-halzen en sierknopen. Eenvoudige jurken die toch super classy ogen.  De kleding wordt veelal gemaakt uit een mix van stoffen. Dankzij de stretch voel je je comfortabel en kun je je vrijuit bewegen. Daarbij komt dan een stof zoals satijn, die net dat tikkeltje sex-appeal meegeeft en het verschil maakt tussen alledaags en bijzonder. Gerry Roxby Clothing ontwerpt dus collecties met finesse!  Een absolute vintage topper die niet in je kledingkast mag ontbreken! Ben je ook benieuwd geworden naar dit merk? Goed nieuws! Je koopt Gerry Roxby kleding eenvoudig en voordelig in de TopVintage webshop, met regelmatig wisselende items. Zo verrast TopVintage je keer op keer!  Een absolute vintage topper dus die niet in je kledingkast mag ontbreken!