Scoor nu onze items onder de €70
Scoor nu onze items onder de €70

From Paris with Love!

Wij vrouwen kunnen er geen genoeg van krijgen en hebben er vaak kistjes vol van: sieraden! Maar, wat ons betreft is er altijd ruimte voor meer! Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

From Paris With Love sieraden

Wij vrouwen kunnen er geen genoeg van krijgen en hebben er vaak kistjes vol van: sieraden! Maar, wat ons betreft is er altijd ruimte voor meer! Wat er zo heerlijk aan sieraden is? De elegantie die van de steentjes, strass, glittertjes en veertjes uit gaat! Bovendien zijn sieraden vaak niet gebonden aan maten, waardoor je er nooit uit zal groeien. Tot slot hoeven sieraden niet heel duur te zijn (verzamelen maar!) en geef je er een outfit op een gemakkelijke, goedkope manier een hele nieuwe look!

Omdat we zo ontzettend veel van sieraden houden, en deze ook helemaal naar eigen wens wilden maken heeft TopVintage een eigen merk met romantische, lieve en unieke retro sieradenlijn ontwikkeld. Sieraden met een vintage uitstraling uit Parijs, geïnspireerd op de eras 1920 - 1950! Denk prachtige horloge kettingen, artdeco styles en nog veel meer. Van ringen, kettingen en armbanden tot haarbanden en sjaals. Allemaal even cute. Overigens wordt deze collectie regelmatig uitgebreid met nieuwe items met prachtige details en hoogwaardige afwerking die zorgen voor een mysterieuze look. Met dit merk waan je je helemaal in de Parijse stijl van de jaren ’20 tot de jaren ’50!

Retro accessoires From Paris With Love

Ben je ook zo verzot op het aflopen van braderieën, markten, veilingen en tweedehands winkeltjes?  De sieraden die je hier vind zijn vaak prachtig, maar helaas ook aan de prijs! From Paris With Love sieraden zijn zogenaamde  ‘custom jewellery’, ook wel imitatiesieraden genoemd. De gebruikte materialen zijn niet edele metalen of edelstenen maar de sieraden zijn gemaakt van onder andere bakeliet, plastic, glas of bergkristal. Het grote voordeel? De prijs, waardoor je ze gerust naar een feestje kan dragen zonder bang zijn je dure juwelen te beschadigen of te verliezen. Aan het uiterlijk zie je het uiteraard niet af: deze sieraden zijn net zo kleurrijk en opvallend met de schittering van goud en diamant, smaragdgroen, robijnrood of saffierblauw. Dat custome jewellery helemaal hot is wist zelfs Coco Chanel jaren geleden al, die voorloper was en zowel overdag als ’s avonds regelmatig deze ‘namaak’ sieraden droeg!:

“Costume jewelry is not made to give women an aura of wealth,
but to make them beautiful”  

― Coco Chanel