Shop nu nog meer items voor minder!
Shop nu nog meer items voor minder!

Foxy

Het ontwerpen van sieraden zat al in de genen van ontwerpersduo Jennifer Ger en Suzie Chemel van Foxy Jewelry. Suzie groeide op omringd door de glitter & glamour van het sieradenbedrijf van haar ouders. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Foxy jewelry

Het ontwerpen van sieraden zat al in de genen van ontwerpersduo Jennifer Ger en Suzie Chemel van Foxy Jewelry. Suzie groeide op omringd door de glitter & glamour van het sieradenbedrijf van haar ouders. Ze hielp dan ook al vroeg mee met het ontwerpen. Ook Jennifer begon al tijdens haar middelbare schooltijd met het ontwikkelen van haar eigen sieraden. Wanneer de dames hun gedeelde passie ontdekken is het Canadese merk Foxy Originals al snel geboren. Inmiddels natuurlijk uitgegroeid tot een groot succes met de prachtigste vintage inspired en retro oorbellen, ringetjes, kettingen, armbanden en zelfs haarclips die van Australië tot aan Japan verkocht worden!

De gedachte achter de eyecatchers van Foxy? Mode moet net als het leven vooral leuk, vrolijk en opwindend zijn! De uitkomst zijn super chique sieraden die een bepaalde klasse uitstralen. Veel strass steentjes, pareltjes en blinkende hangers waar wij o zo gelukkig van worden! Een lust voor het oog en super opvallend zonder ordinair te worden.. WAUW! Hier willen we een hele juwelenkist vol van hebben! Glamour van de mooiste kwaliteit, daar worden wij dames wild van! Terecht ook, want met zo’n item blaas je een oude outfit nieuw leven in en maak je van die onopvallende look ineens iets bijzonders. Zo simpel kan het zijn!

Ook voor in je haar heeft Foxy Jewelry allerlei leuke hebbedingetjes zoals haarbandjes, tiara’s en zomerse haarbloemen. Bad Hair Day? Dat is voortaan dus verleden tijd! Instant happiness is in ieder geval een garantie bij deze toppers!
Foxy Jewelry is het perfecte kadootje voor je vriendin, moeder, zus of nichtje maaaarr.. jij verdient het natuurlijk zelf ook om af en toe verwend te worden. Zorg dus goed voor jezelf en gun jezelf af en toe wat moois, zoals een van deze snoepjes! Marilyn Monroe zei ooit ‘We’re all of us stars and we deserve to twinkle!’. Gelijk heeft ze, en met Foxy gaat dat zeker lukken. Dus: heb je iets moois gevonden? Wij zorgen ervoor dat het snel en mooi verpakt gratis bij je thuis wordt bezorgd!