Shop nu nog meer items voor minder!
Shop nu nog meer items voor minder!

Dolly and Dotty

Bij Dolly and Dotty zijn ze, net als ons, geobsedeerd door alles wat met vintage te maken heeft. Zoals je dus mag verwachten zijn het vooral de iconische prints en silhouetten die kenmerkend zijn voor hun collectie. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Dolly and Dotty kleding

Bij Dolly and Dotty zijn ze, net als ons, geobsedeerd door alles wat met vintage te maken heeft. Zoals je dus mag verwachten zijn het vooral de iconische prints en silhouetten die kenmerkend zijn voor hun collectie. Denk halterjurkjes, swingende cirkel rokken, uitlopende A-lijn rokjes, originele motiefjes, polkadots en nog heel veel meer! Dolly and Dotty kleding is bij uitstek geschikt voor kleurrijke en enigszins eigenzinnige geesten ;-) Dankzij de moderne twist kun je de kleding bovendien naar iedere gelegenheid dragen. Er zit voor iedereen wel wat bij. Dus: of je nou een rockabilly chick bent, een day-dress-diva of bloemenkoorts hebt, Dolly and Dotty heeft altijd een stijl die bij je past!

Voel je een Fifties chick in Dolly and Dotty

“Wat een dotje!” We horen het je al roepen bij het zien van de collectie Dolly and Dotty kleding. De heerlijke jurken en kleurrijke outfits maken van jou een echte Rockabilly girl. Zweef met je hoofd niet in de wolken, maar in de fifties zodra je die favoriete Dolly en Dotty jurk draagt. Die wil je zeker weten nooit meer uitdoen. Met hun vrolijke prints, opvallende bloemen en natuurlijk de bekende polkadots is er zoveel om uit te kiezen. Maar één ding is zeker: alle Dolly and Dotty kleding wordt gemaakt in vrolijke kleur en met een meer dan heerlijke pasvorm.

Iedere Dolly en Dotty jurk is vrolijk én betaalbaar

Dansen over de boulevard, een roadtrip in die heerlijke vintage auto en dit natuurlijk allemaal in een hippe petticoat en met een bandana in het haar… Dát is het gevoel dat Dolly and Dotty kleding bij je oproept. De fifties dansen door je kledingkast en zorgen iedere dag weer voor het wegtrekken van je ochtendhumeur. Wat ook zorgt voor een goed humeur: Dolly and Dotty kleding is heel betaalbaar. Wat wil je nog meer?