Scoor nu onze items onder de €70
Scoor nu onze items onder de €70

Diva Catwalk

Diva Catwalk is nieuw bij TopVintage en heeft onze harten nu al weten te veroveren door de super elegante jurkjes met een couture pasvorm! Dit geweldige merk uit Londen maakt sinds 1985 de mooiste avondjurken, cocktailjurken en andere party dresses. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Diva Catwalk kleding

Diva Catwalk is nieuw bij TopVintage en heeft onze harten nu al weten te veroveren door de super elegante jurkjes met een couture pasvorm! Dit geweldige merk uit Londen maakt sinds 1985 de mooiste avondjurken, cocktailjurken en andere party dresses. Wat het merk echt bijzonder maakt is de geweldige pasvorm, met een perfecte afwerking en gevoerd met de meeste prachtige details. Zoek je een jurk voor een speciaal etentje of een andere feestelijke gelegenheid? Dan ga je ‘m vast en zeker vinden bij Diva Catwalk! 

Wat maakt Diva Catwalk kleding zo bijzonder? Je wordt vast en zeker gelukkig van he geweldig deze jurkjes je gaan staan! Deze nauw sluitende beauty’s zijn namelijk op zo’n manier vormgegeven dat je er een ultiem zandloperfiguurtje van krijgt. Deze op de fifties en sixties gebaseerde ontwerpen zijn namelijk van super stretch kwaliteit en weet door slimme details je goede punten te accentueren en je minder goede lichaamsdelen te verdoezelen. Dat kan door slimme plooitjes, een strikband in de zij of door afwerking met een schootje.

Bovendien zijn deze jurkjes op en top vrouwelijk dankzij de sexy details die wel iets – maar niet te veel prijsgeven! Denk aan een spannende split aan de achterzijde of een diepe V aan de achterkant, die dan weer zo is vormgegeven dat je je Bh-bandje niet ziet. What more can a girl ask for? Elegantie op haar best dus! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kleuren van deze jurkjes, die gewoonweg supersterk gekozen zijn. Denk aan kobalt, vlammend rood en color blocking. Kleuren die je ook prima kunt dragen naar je werk of een andere formele gelegenheid – maar met de juiste accessoires ook perfect zijn voor een feestje. Tijdloze items en een echte aanwinst voor je garderobe dus. En daar zijn ook diverse celebs inmiddels van overtuigd. Onze enige echte weerdame Helga van Leur zien we regelmatig presenteren in Diva Catwalk kleding, maar ook Kate Middleton is fan van dit exclusieve modelabel! Wil jij ook zo’n pronkstuk? ;-) Goede keuze! We weten zeker dat jij je hier op en top vrouw in zult voelen!