First things first

Daisy Dapper

Oprichtster Matilda Hanning is een kleurrijke jongedame die een voorliefde heeft voor Elvis en Frank Sinatra en haar inspiratie uit zowel oude films als uit haar oma’s oude fotoalbums haalt. Daisy Dapper kleding is tijdloos en klassiek, en het doel van Hanning is da ook dat haar kleding over 20 jaar – dankzij dat tijdloze aspect – nog steeds met dezelfde elegantie gedragen zal worden. Daisy Dapper is er bovendien voor iedere vrouw. Lees verder


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Daisy Dapper kleding online

Oprichtster Matilda Hanning is een kleurrijke jongedame die een voorliefde heeft voor Elvis en Frank Sinatra en haar inspiratie uit zowel oude films als uit haar oma’s oude fotoalbums haalt. Daisy Dapper kleding is tijdloos en klassiek, en het doel van Hanning is da ook dat haar kleding over 20 jaar – dankzij dat tijdloze aspect – nog steeds met dezelfde elegantie gedragen zal worden. Daisy Dapper is er bovendien voor iedere vrouw. De items zijn verkrijgbaar van maat XS tot maat XXXL en er zijn kledingstukken voor ieder figuur. 

Daisy Dapper jurken met jurken voor iedere gelegenheid

Alhoewel de prachtige pasvormen en zachte kleuren ook prima gedragen kunnen worden tijdens een feestje, vinden we het bij TopVintage vooral heel erg leuk hoe Daisy Dapper geweldige beauty’s maakt die geïnspireerd zijn op de elegante kantoorkleding van de jaren 50 en 60. Zeer stijlvol en dus geweldige kleding voor de wat meer zakelijke gelegenheden. Wij lichten twee verschillende stijlen voor je uit, gouden oude tijden herleven doe je zo:

  • De zakelijke ‘mad men’ outfit: Het programma ‘Mad Men’ is een inspiratiebron voor veel grote ontwerpers. Matilda Hanning is wat dat betreft geen uitzondering. Terecht ook, want de zakelijke ‘mad men’ outfit is een geweldige look voor zowel op als buiten het kantoor! Je creëert ‘m heel simpel door een van de klassieke jurkjes van Daisy Dapper te combineren met een paar chic pumps en een net blazertje.
  • Voor een onvergetelijke feestelijke look combineer je jouw favoriete Daisy Dapper jurkje met een paar retro accessoires zoals opvallende oorbellen (pareltjes en strass steentjes mogen!) en een chic clutch. Natuurlijk mogen de killer heels niet ontbreken en zorg je voor een geweldig retro kapsel. Denk bijvoorbeeld de bekende ‘poof’ of glamorous krullen. En tot slot: vergeet de eyeliner en je rode lippenstift niet! Je zal zeker geen aandacht tekort komen ;-)!

Heb je je favoriete items en Daisy Dapper kleding al gevonden? Wanneer jij je bestelling op een werkdag voor 16.30 uur plaats, dan gaat wij ons best doen er persoonlijk voor zorgen dat jij de volgende dag nog je pakketje thuis ontvangt!