Daisy Dapper

Het Zweedse Daisy Dapper is weer zo’n pareltje onder de retro kleding merken. Voor originele jaren 50 en 60 ontwerpen, voor klassiek gesneden items die de vrouwelijke rondingen en je taille accentueren en voor echte elegantie en tijdloze klasse! Natuurlijk allemaal met liefde en van de beste kwaliteit gemaakt! 

daisydapperbanner
Daisy Dapper TopVintage exclusive ~ 50s Megan Pencil Dress in Dark Red
Daisy Dapper TopVintage exclusive ~ 50s Loretta Pencil Dress in Black
Daisy Dapper TopVintage exclusive ~ 50s Emma Swing Dress in Black Check
Daisy Dapper 50s Emma Swing Dress in Blueberry Blue Check
Daisy Dapper 50s Loretta Pencil Dress in Cerise
Daisy Dapper 50s Loretta Pencil Dress in Aqua
Daisy Dapper 50s Thea Pencil Dress in Sky Blue
Daisy Dapper 50s Debbie Swing Dress in Lavender
Daisy Dapper 50s Stella Pencil Dress in Pink
Daisy Dapper 50s Debbie Pencil Dress in Royal Blue
Daisy Dapper 50s Thea Pencil Dress in Grass Green
Daisy Dapper TopVintage exclusive ~ 50s Debbie Pencil Dress in Green
Daisy Dapper 50s Debbie Pencil Dress in Red
Daisy Dapper 50s Debbie Gingham Pencil Dress in Black and White
Sale
€ 119.95
€ 95.96
Daisy Dapper 50s Debbie Pencil Dress in Turquoise
Sale
€ 119.95
€ 95.96
Daisy Dapper 50s Debbie Pencil Dress in Light Pink

Daisy Dapper kleding

Oprichtster Matilda Hanning is een kleurrijke jongedame die een voorliefde heeft voor Elvis en Frank Sinatra en haar inspiratie uit zowel oude films als uit haar oma’s oude fotoalbums haalt. Daisy Dapper kleding is tijdloos en klassiek, en het doel van Hanning is da ook dat haar kleding over 20 jaar – dankzij dat tijdloze aspect – nog steeds met dezelfde elegantie gedragen zal worden. Daisy Dapper is er bovendien voor iedere vrouw. De items zijn verkrijgbaar van maat XS tot maat XXXL en er zijn kledingstukken voor ieder figuur.

Alhoewel de prachtige pasvormen en zachte kleuren ook prima gedragen kunnen worden tijdens een feestje, vinden we het bij TopVintage vooral heel erg leuk hoe Daisy Dapper geweldige beauty’s maakt die geïnspireerd zijn op de elegante kantoorkleding van de jaren 50 en 60. Zeer stijlvol en dus geweldige kleding voor de wat meer zakelijke gelegenheden. Wij lichten twee verschillende stijlen voor je uit, gouden oude tijden herleven doe je zo:

Heb je je favoriete items en Daisy Dapper kleding al gevonden? Wanneer jij je bestelling op een werkdag voor 21.00 uur plaats, dan gaat wij ons best doen er persoonlijk voor zorgen dat jij de volgende dag nog je pakketje thuis ontvangt!

Shop Assistant