Prachtige zomerjurkjes met zakken
Prachtige zomerjurkjes met zakken

Coloko

Coloko schoenen zijn om op te eten, zo schattig. De slippers, sandaaltjes en schoenen van dit vrolijke merk zijn door een lang proces gegaan en worden custom gemaakt om de fit te bewaken. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Coloko schoenen: comfy én vegan

Coloko schoenen zijn om op te eten, zo schattig. De slippers, sandaaltjes en schoenen van dit vrolijke merk zijn door een lang proces gegaan en worden custom gemaakt om de fit te bewaken. En comfortabel dat ze daardoor zijn! Van de buitenkant lijken ze misschien enkel schattig, vrolijk en vrouwelijk, maar stiekem zijn deze schoenen gemaakt van flexibele materialen die zorgen voor een zachte fit en stevigheid. Coloko schoenen voelen dan ook alsof je op wolkjes loopt. Maar dat niet alleen: ze zijn ook een droom om te zien én 100% vegan.

Coloko’s inspiratie

Het getalenteerde team van Coloko is gevestigd in Noord-Londen. Hier halen ze hun inspiratie voor de schoenen uit de laatste trends en combineren dit met vrolijke kleuren. Met deze plaatjes als gevolg! Of je nu een citygirl bent of graag over het strand flaneert, de Coloko schoenen horen overal thuis. Maar vooral aan jouw voeten. Coloko past niet alleen bij iedere locatie, maar ook bij alle weersomstandigheden. Wind, modder, regen, zon: de schoenen zijn waterproof en heel eenvoudig schoon te maken. Wij zijn fan van dit vrolijke schoeisel! En we geloven dan ook hartgrondig in hun motto: kleur maakt de wereld een betere plek, so bring out your bright side!