Final sale, final chance: korting tot wel 60%!
Final sale, final chance: korting tot wel 60%!

Collectif ♥ Topvintage

Collectif Clothing, wie kent het merk niet. De kleur, de kwaliteit, de pasvorm… En nu eindelijk in samenwerking met Topvintage. Want we love Collectif Clothing, en Collectif loves Topvintage! Lees verder


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Collectif meets (and loves!) Topvintage

Collectif Clothing, wie kent het merk niet. De kleur, de kwaliteit, de pasvorm… En nu eindelijk in samenwerking met Topvintage. Want we love Collectif Clothing, en Collectif loves Topvintage! Natuurlijk zijn deze eye-catchers alleen bij Collectif en Topvintage verkrijgbaar. De elegante vormen, levendige kleuren en eigenzinnige prints zijn ZO mooi en horen bij iedere vintage-lover in de kast thuis. Hoe we dit weten? We hebben zelf al een kledingstuk van Collectif loves TopVintage in de kast hangen. Of twee. Of drie…

Wij zijn zo trots op Collectif loves Topvintage!

Net als zoveel prachtige vintage merken, is ook Collectif begonnen in Londen. Op Camden Market, natuurlijk! Al hun kleding wordt zelf ontworpen en geproduceerd, en krijgen allemaal een signature touch mee. Of dit nu vintage, alternatief of pin-up is. Dat Topvintage samen is gaan werken met Collectif, is dan ook geen verrassing. Er zijn namelijk zoveel overeenkomsten. Bij Collectif en bij Topvintage staat de klant voorop. Beiden werken we hard om de klant zowel producten als ervaring te bezorgen in de beste kwaliteit. Dus de kleding van Collectif loves Topvintage kan haast niet beter! Met trots presenteren we dan ook aan jou: de collectie van Collectif loves Topvintage!