Collectif ♥ TopVintage

Collectif meets (and loves!) TopVintage

Collectif Clothing, wie kent het merk niet. De kleur, de kwaliteit, de pasvorm… En nu eindelijk in samenwerking met TopVintage. Want we love Collectif Clothing, en Collectif loves TopVintage! Natuurlijk zijn deze eye-catchers alleen bij Collectif en TopVintage verkrijgbaar.

Stijl
Classy chic PinUp Mad Men Zakelijk
Tijdlijn
50s
Merk
Collectif ♥ TopVintage
Kledingmaat
34 36 38 40 42 44 46 48 50
Kleur
Groen
Meer filters
SALE
€ 69,95
€ 41,97
Collectif ♥ TopVintage 50s Katya Pencil Dress in Forest Green

Collectif meets (and loves!) TopVintage

Collectif Clothing, wie kent het merk niet. De kleur, de kwaliteit, de pasvorm… En nu eindelijk in samenwerking met TopVintage. Want we love Collectif Clothing, en Collectif loves TopVintage! Natuurlijk zijn deze eye-catchers alleen bij Collectif en TopVintage verkrijgbaar. De elegante vormen, levendige kleuren en eigenzinnige prints zijn ZO mooi en horen bij iedere vintage-lover in de kast thuis. Hoe we dit weten? We hebben zelf al een kledingstuk van Collectif loves TopVintage in de kast hangen. Of twee. Of drie…

Wij zijn zo trots op Collectif loves TopVintage!

Net als zoveel prachtige vintage merken, is ook Collectif begonnen in Londen. Op Camden Market, natuurlijk! Al hun kleding wordt zelf ontworpen en geproduceerd, en krijgen allemaal een signature touch mee. Of dit nu vintage, alternatief of pin-up is. Dat TopVintage samen is gaan werken met Collectif, is dan ook geen verrassing. Er zijn namelijk zoveel overeenkomsten. Bij Collectif en bij TopVintage staat de klant voorop. Beiden werken we hard om de klant zowel producten als ervaring te bezorgen in de beste kwaliteit. Dus de kleding van Collectif loves TopVintage kan haast niet beter! Met trots presenteren we dan ook aan jou: de collectie van Collectif loves TopVintage!

Chat