First things first

Chills & Fever

Chills & Fever is het retro kindje van het creatieve Antwerpse duo Froya en Adinda. Het kledingmerk begon ooit onder de naam Kerst op de Kaart met het ontwerpen van vrolijke ansichtkaarten, papierwaren en speelgoed. Tot onze grote vreugde (en het geluk van alle vintage lovers) ontwerpen ze nu ook kleding. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Stijl
Mod Sustainable Fashion Classy chic Zakelijk
Tijdlijn
60s
Merk
Chills & Fever
Kledingmaat
XS / 34 / 6 S / 36 / 8 M / 38 / 10 L / 40 / 12 XL / 42 / 14
Kleur
Zwart Grijs
Meer filters
Chills & Fever 60s Rosa Pied de Poule Interlock Jaquard Dress in Grey
Chills & Fever 60s Jane Jacquard Skirt in Black

Chills & Fever retro dameskleding

Chills & Fever is het retro kindje van het creatieve Antwerpse duo Froya en Adinda. Het kledingmerk begon ooit onder de naam Kerst op de Kaart met het ontwerpen van vrolijke ansichtkaarten, papierwaren en speelgoed. Tot onze grote vreugde (en het geluk van alle vintage lovers) ontwerpen ze nu ook kleding. De speelsheid van Chills & Fever leeft voort in retro jurkjes met hippe kleuren en vrolijke prints. Kleding die zorgt voor instant happiness zodra je je kledingkast opent. Zelfs voordat je ’s ochtends je koffie hebt gehad!

Een ecologische voetafdruk net zo vrolijk als de Chills & Fever jurkjes

Chills & Fever geeft om het milieu in alles wat het merk doet. Ze zorgen voor een kleine ecologische voetafdruk door het gebruik van 100% biologisch katoen met het GOTS (Global Organic Textile Standard) certificaat. En ze blijven zich ontwikkelen om verantwoorde én prachtige dames kleding te blijven maken! Sinds kort werkt Chills & Fever zelfs met bamboe, een snelgroeiende plant die comfortabel, elastisch, ademend en anti-allergeen is. En natuurlijk de perfecte vervanger voor synthetische vezels! Zo kun je niet alleen genieten van het uiterlijk van je nieuwe Chills & Fever retro jurkje, maar ook van de achtergrond ervan.