Shop nu nog meer items voor minder!
Shop nu nog meer items voor minder!

Butterfly Twists

Je zou het waarschijnlijk niet helemaal verwachten, maar het merk Butterfly Twists is bedacht en opgericht door vier heren! Deze ondernemers zagen een gat in de markt en maakten het hun missie om een schoen te ontwerpen die zowel net, veelzijdig als chic was en die snel aangetrokken kon worden indien nodig. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Butterfly Twists ballerina

Je zou het waarschijnlijk niet helemaal verwachten, maar het merk Butterfly Twists is bedacht en opgericht door vier heren! Deze ondernemers zagen een gat in de markt en maakten het hun missie om een schoen te ontwerpen die zowel net, veelzijdig als chic was en die snel aangetrokken kon worden indien nodig. Met het slimme ontwerp van de opvouwbare Butterfly Twist zijn ze hier - wat betreft TopVintage in ieder geval - absoluut in geslaagd! Maar er zijn meer fans, want inmiddels worden de ballerina’s in meer dan 50 landen verkocht en zagen we de schoenen al aan de voetjes van Olivia Palermo en ook kreeg het merk steun van o.a. Cosmopolitan, Elle, Glamour, Grazia en Vogue!

De populariteit van de ballerina is begrijpelijk. Ze zorgen er namelijk voor dat we er ook zonder hakken nog heel chic en vrouwelijk uit kunnen zien. Audrey Hepburn, die deze schoen maar wat graag droeg, begreep dat maar al te goed. Fantastisch dan ook hoe deze heren begrijpen wat wij vrouwen in een schoen willen: kwaliteit en comfort in een slim, enigszins klassiek en elegant design! Deze Butterfly Twists moesten we uiteraard in onze schoenencollectie hebben!

Buttefly Twists schoenen in diverse kleuren en prints

De Butterfly Twists ballerina’s zijn daarom online bij TopVintage verkrijgbaar in verschillende kleuren en vintage inspired dessins. Zo zijn er effen kleurtjes maar kun je ook gaan voor een paar met een pittig luipaard printje. Alle schoentjes zitten super comfortabel en dragen heel licht. Bovendien krijg je bij elk paar een handig opbergtasje zodat je ze overal gemakkelijk mee naar toe kunt nemen. Butterfly Twists zijn verkrijgbaar tegen kleine prijsjes en zijn een trend die je zeker niet wil missen! Perfect voor de komende lente- en zomerdagen! Het zijn unieke schoentjes, omdat je de ballerina’s makkelijk opvouwt en ze dus weinig ruimte innemen in je schoenenkast of in je tas. Perfect voor in je koffer, bij een logeerpartij of een andere gelegenheid waarbij je wellicht een extra paar schoenen wilt meenemen! Een briljant idee dat naadloos aansluit bij de visie die Butterly Twists wil uitdragen: voel je vrij, maak plezier en geniet van het leven!