Scoor nu jouw zomer musthaves met korting
Scoor nu jouw zomer musthaves met korting

Body Jewels

Het leven is een cadeau en soms ben je zelf het cadeau. We pakken ons mooi in (als in: we dragen mooie kleding) en presenteren ons op de best mogelijke manier. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Body Jewels tattoo: voor echte rock chicks!

Het leven is een cadeau en soms ben je zelf het cadeau. We pakken ons mooi in (als in: we dragen mooie kleding) en presenteren ons op de best mogelijke manier. En de strik om het cadeau? De finishing touch? Die presenteren we je bij deze! Want bij een vintage of retro stijl denk je toch ontegenzeggelijk ook aan.. ? juist! Tatoeages! Oke, we kunnen ons voorstellen dat je twijfelt aan zo’n permanent kunstwerkje op je lichaam, want wat als forever helemaal niet forever blijkt te zijn? Of je er op uitgekeken raakt? Gelukkig zit je met de lichaamsversiering van Body Jewels helemaal goed! Als voorproefje of gewoon een keertje voor de leuk! En als je ‘m goed aanbrengt zal helemaal niemand het verschil zien. Perfect voor dat feestje (of om je ouders eens flink mee te laten schrikken). Geen pijn, geen hoge kosten en ook afwisseling is geen probleem. Ideaal!

Hoe breng je een Body Jewels tattoo aan? Het enige wat je hoeft te doen is de plastic folie verwijderen en de tattoo aan te brengen op een droge, schone huid (denk eraan: geen crème of parfum!). Maak de tattoo nat met een doekje en wacht 20 seconden af. Papiertje voorzichtig verwijderen en tadaaa! je kunstwerkje is klaar. Kind kan de was doen! 

Ook al enthousiast geworden? Mooi! Deze kunstige tattoos (2 vellen, 6 tattoos per vel) bestel je eenvoudig en snel via je favoriete retro boutique! Vul dus snel je online winkelmandje, dan zorgen wij ervoor - als je je bestelling voor 16.30 uur afrond, tenminste – dat jouw Body Jewels morgen al bij je op de deurmat liggen (geldig op werkdagen). Gratis en voor niets, want we rekenen geen verzendkosten. Tof he!  Veel plezier ermee en vergeet vooral niet om de foto’s van het resultaat te delen! Leuk!