First things first

Blue Q

We love items met een element of surprise!  Kleding, schoenen en accessoires die iedereen die je tegenkomt een double take laten doen. Die telkens weer voor de reactie zorgen: “Wauw! Lees verder
Stijl
Sustainable Fashion Fun Sailor
Tijdlijn
50s 60s
Merk
Blue Q
Schoenmaat
35 36 37 38 39 40 41 42
Kleur
Rood Blauw Creme Beige Paars Roze Geel Multicolour
Meer filters
Blue Q 50s These Are My Dressy Socks
Blue Q Made From Scratch Dish Towel
Blue Q Made From Scratch Oven Mitt
Blue Q Oops, I'm Drunk Oven Mitt
Blue Q Boss Lady Socks
Blue Q 50s Double Wonderful Coin Purse
Blue Q 50s Cats Crew Socks
Blue Q 50s This Girl Takes No Shit Ankle Socks
Blue Q 50s I Do As I Please Ankle Socks
Blue Q 50s Put 'Em Up Ankle Socks
Blue Q 50s You're Beautiful Coin Purse
Blue Q 50s I Thought I Had More Money Coin Purse
Blue Q 50s Cat Butts Coin Purse
Blue Q 50s Fight Like A Girl Ankle Socks
Blue Q 50s Making Waves Ankle Socks

Blue Q brings happiness to you

We love items met een element of surprise!  Kleding, schoenen en accessoires die iedereen die je tegenkomt een double take laten doen. Die telkens weer voor de reactie zorgen: “Wauw! Waar heb je die vandaan?” Vintage kledingstukken die ons speciaal laten voelen. Blue Q sokken zijn hier een geweldig voorbeeld van! De kunstwerkjes van Blue Q zijn een wonder om te dragen en laten je telkens stralen. Zelfs als niemand ze kan zien! Met Blue Q vul je jouw stukje wereld op een persoonlijke en eigenzinnige manier in, zodat het helemaal bij jou past. Het belangrijkste doel van Blue Q is dan ook om een beetje geluk de wereld in te sturen.

Blue Q begon met een flat cat

In 1988 verkocht Blue Q slechts één item: hun befaamde flat cat  Wij hebben natuurlijk liever een (of zeg maar gerust meerdere) echte kat in huis, maar creatief is het wel! Sindsdien is Blue Q bezig gebleven met het geven van een humoristische draai aan alledaagse producten. Hun sokken, accessoires en andere hebbedingetjes (yes, we MOETEN ze hebben) zijn dan ook geweldig om naar te kijken, van te genieten en natuurlijk: te hebben! Dus waar wacht je nog op?

Chat