Prachtige zomerjurkjes met zakken
Prachtige zomerjurkjes met zakken

Birds on the Run

De juiste accessoires maken je vintage look helemaal af, toch? Dat vinden de ontwerpers van Birds on the Run nu ook! Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Birds on the Run: geïnspireerd door de natuur

De juiste accessoires maken je vintage look helemaal af, toch? Dat vinden de ontwerpers van Birds on the Run nu ook! Hun pure en originele sjaaltjes worden gemaakt van heerlijke zachte materialen. Perfect voor op die stoere jumpsuit, dat lieve jurkje of die comfy vintage trui! Birds on the Run sjaaltjes zijn geïnspireerd door alles wat de natuur te bieden heeft. Dit zie je meteen terug in de originele en unieke prints! Je kunt er de hele dag naar staren en telkens iets nieuws ontdekken. Maar natuurlijk draag je de prachtstukken liever om je nek, zodat anderen zich jaloers kunnen staren!

Birds on the Run vliegt vanuit Amsterdam naar TopVintage

De sjaaltjes van Birds on the Run geven weer hoe ontwerpers Sanne en Corine de wereld het liefste zien. Omarm jezelf (en je hals – want sjaaltjes) met unieke kleurpaletten, gedetailleerd prints, heerlijke materiaalkeuzes en bijzondere afwerkingen. Homemade in Amsterdam en nu ook verkrijgbaar bij TopVintage! Een van de motto’s sluit dan ook helemaal aan bij waar wij voor leven: iedere dag is een blanco canvas, een kans om jezelf opnieuw uit te vinden. Kies een stijl vintage kleding die past bij jouw humeur, ga voor een uniek Birds on the Run sjaaltje en de dag is van jou!