20% op ALLES: gebruik code ELLEDAY20
20% op ALLES: gebruik code ELLEDAY20

Bettie Page Swimwear

Bettie Page: een Amerikaans merk dat vervaardigd wordt in Las Vegas. Deze fantastische kleding is – de naam zegt het al – geïnspireerd op pin-up icoon Bettie Page. Deze dame, met haar prachtige zwarte lokken en brede glimlach – stond bekend om haar charismatische persoonlijkheid en werd ongekend populair dankzij de taboe-sfeer die rond haar foto’s hing: sexy en super vrouwelijk! Lees verder


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Bettie Page Swimwear

Bettie Page: een Amerikaans merk dat vervaardigd wordt in Las Vegas. Deze fantastische kleding is – de naam zegt het al – geïnspireerd op pin-up icoon Bettie Page. Deze dame, met haar prachtige zwarte lokken en brede glimlach – stond bekend om haar charismatische persoonlijkheid en werd ongekend populair dankzij de taboe-sfeer die rond haar foto’s hing: sexy en super vrouwelijk! Bettie Page: mooi en een tikkeltje ondeugend. En dat geldt dan natuurlijk ook voor de Bettie Page kleding: op de jaren 50 geïnspireerde Amerikaanse fashion glamour met een geweldige pasvorm!

Bettie Page bikini

Bij TopVintage zijn we met name fan van de Bettie Page swimwear, deze zwemkleding ziet er namelijk niet alleen mooi uit, maar zit echt altijd perfect! De Bettie Page swimwear, uiteraard ook geïnspireerd op de ‘glamorous fifties’ is – in tegenstelling tot de ‘moderne’ badmode - ietwat hoger in de taille en lager uitgesneden bij de heup. Deze meer lichaam bedekkende ontwerpen zijn echter net zo sexy, maar dan met een super comfortabel gevoel. Je goede rondingen worden perfect benadrukt en je minder sterke punten worden gecorrigeerd door bijvoorbeeld slimme ruches die je een prachtig slank silhouet geven. Geen getrek en gesjor meer aan je zwemkleding, want Bettie Page swimwear is zo gemaakt dat alles goed ondersteund wordt en perfect zit. Voortaan heb je dus altijd een zelfverzekerd gevoel aan het strand of aan het zwembad!