Bettie Page Swimwear

Bettie Page Swimwear; de officiële lijn prachtige bikini's en badpakken van topkwaliteit geïnspireerd op hét pin-up icoon uit de jaren vijftig: Bettie Page.

Bettie Page slide
Bettie Page Swimwear 50s Romance Floral Bikini in Cream
Bettie Page Swimwear 50s Romance Floral Once Piece Swimsuit in Cream
Bettie Page Swimwear 50s Ruched Swimsuit Black

Bettie Page swimwear

Bettie page: een Amerikaans merk dat vervaardigd wordt in Las Vegas. Deze fantastische kleding is – de naam zegt het al – geïnspireerd op pin-up icoon Bettie Page. Deze dame, met haar prachtige zwarte lokken en brede glimlach – stond bekend om haar charismatische persoonlijkheid en werd ongekend populair dankzij de taboe-sfeer die rond haar foto’s hing: sexy en super vrouwelijk! Bettie Page: mooi en een tikkeltje ondeugend. En dat geldt dan natuurlijk ook voor de Bettie Page kleding: op de jaren 50 geïnspireerde Amerikaanse fashion glamour met een geweldige pasvorm! Ook bekend onder nationale en internationale sterren zoals Bridget Maasland en Katy Perry!

Bij TopVintage zijn we met name fan van de Bettie Page swimwear, deze zwemkleding ziet er namelijk niet alleen mooi uit, maar zit echt altijd perfect! De Bettie Page swimwear, uiteraard ook geïnspireerd op de ‘glamorous fifties’ is – in tegenstelling tot de ‘moderne’ badmode - ietwat hoger in de taille en lager uitgesneden bij de heup. Deze meer lichaam bedekkende ontwerpen zijn echter net zo sexy, maar dan met een super comfortabel gevoel. Je goede rondingen worden perfect benadrukt en je minder sterke punten worden gecorrigeerd door bijvoorbeeld slimme ruches die je een prachtig slank silhouet geven. Geen getrek en gesjor meer aan je zwemkleding, want Bettie Page swimwear is zo gemaakt dat alles goed ondersteund wordt en perfect zit. Voortaan heb je dus altijd een zelfverzekerd gevoel aan het strand of aan het zwembad!

Wil jij die strandlook helemaal compleet maken? In onze webshop vind je alles wat je hiervoor nodig hebt. Combineer voor een perfecte retro look bijvoorbeeld met:

Laat die zonnestralen maar komen! 

Shop Assistant