First things first

Bettie Page Shoes

Bettie Page zei het zelf al: “I was never the girl next door.” En in Bettie Page schoenen is helemaal niemand “the girl next door”! Deze schoenen zijn zó mooi en zó comfortabel dat je zeker weten de show zult stelen. Lees verder
Stijl
Grease Sustainable Fashion Party Classy chic Bruid PinUp Mad Men Rockabilly Brogue Zakelijk Sailor
Tijdlijn
40s 50s
Merk
Bettie Page Shoes
Schoenmaat
36 37 38 39 40 41
Kleur
Zwart Rood Blauw Groen Nude Goud
Meer filters
Bettie Page Shoes 50s Ruby Velvet Pumps in Olive and Gold
Bettie Page Shoes 50s Joan T-Strap Pumps in Black
Bettie Page Shoes 50s Bettie Pumps in Green
Bettie Page Shoes 50s Bettie Pumps in Navy
Bettie Page Shoes 50s Bettie Pumps in Black
Bettie Page Shoes 50s Bettie Pumps in Red
Bettie Page Shoes 50s Bettie Pumps in Nude

Bettie Page shoes

Bettie Page zei het zelf al: “I was never the girl next door.” En in Bettie Page schoenen is helemaal niemand “the girl next door”! Deze schoenen zijn zó mooi en zó comfortabel dat je zeker weten de show zult stelen. Door de zachte voering en de heerlijke afwerking kun jij hier de hele dag op vooruit. En het zijn er zoveel! Diverse hoogtes, kleuren en vormen, maar één ding hebben alle Bettie Page shoes gemeen: they are fabulous! Wij weten niet welke we moeten kiezen… Jij wel?

Bettie Page: The Queen of pinups (and shoes)

De schoenen van Bettie Page zijn gebaseerd op de pinup queen herself: sexy, een beetje ondeugend, maar ook speels en lief. In de hakken voel je je op en top vrouwelijk en stoer, maar door het model en de vele details zijn de Bettie Page shoes ook lieflijk en oh zo cute. En dat is precies wat het schoenenmerk wil uitstralen: dat vrouwen niet alleen mooi zijn, maar ook sterk, progressief en zelfstandig. Zo blijft de krachtige en mysterieuze persoonlijkheid van Bettie Page ons decennia later nog betoveren en verwonderen, maar vooral ook beïnvloeden. Want laten we eerlijk zijn: in een paar Bettie Page schoenen voel jij je toch net zo’n powerwoman als de queen of pin-ups?

Chat