Bettie Page shoes

Eindelijk!! Naast de fantastische kledinglijn van Bettie Page heeft TopVintage nu ook de speciale schoenenlijn in haar collectie opgenomen! Wij presenteren met trots: Bettie Page shoes, geïnspireerd op het gelijknamige pin-up model. Glamour chic en op en top vrouwelijk, nu dus ook verenigd in een perfecte schoen! 

Sandals slide

Bettie Page schoenen

Een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben. Een paar Bettie Page shoes mag bovendien in geen één enkele schoenencollectie ontbreken. Pittige schoenen waarmee je zeker een statement maakt! De afwerking is superieur, waarbij gewerkt wordt met materialen zoals satijn en suède. Leuke details zoals kunst slangenleren bandjes of lieve roze strikjes worden niet vergeten. Bovendien hebben de schoenen altijd een comfortabele pasvorm. Je kunt gaan voor echte high heels, maar ook voor een lager (maar absoluut elegant!) model hakje. Het is dus niet voor niets dat ook bekend Hollywood naar deze super fashionable schoenencollectie uitkijkt. Zo zien we BN’ers als Bridget Maasland met enige regelmaat in Bettie Page gehuld, maar ook internationale sterren zoals Katy Perry houden van dit merk! 

Bettie Page schoenen zijn ideaal voor de dame die niet bang is voor een beetje aandacht. Het Amerikaanse merk dat, zoals de naam al zegt, geïnspireerd is op pin-up icoon Bettie Page maakt namelijk echte eye-catchers! Bettie Page verwierf faam dankzij haar pittige foto’s, waar in haar tijd nogal een taboe op rustte. En dat zien we terug in deze collectie, die uit de ultieme Burlesque schoenen bestaat. Denk daarbij: sexy, glamour, glitter, hoog en uitdagend. Bettie Page ademt Las Vegas! Ben jij een echte retro diva? Dan is er geen ontkennen meer aan: hier vind je dé perfecte schoen!

Wil jij echt helemaal in Burlesque stijl hullen? Bij TopVIntage vind je alles om je look helemaal af te maken. 

Psstt… 

Helemaal fan van Bettie Page? Goed nieuws: aankomende zomer kun je dankzij TopVintage ook super fashionable aan het strand verschijnen dankzij onze Bettie Page swimwear! Bekijk de collectie snel hier

Shop Assistant