Scoor nu onze items onder de €70
Scoor nu onze items onder de €70

Bettie Page Clothing

Voel je een moderne Bettie Page in vintage kleding geïnspireerd door de Queen of pin-up. Bettie Page Clothing is een ode aan de one and only (je raadt het al): Bettie Page. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Bettie Page Clothing

Voel je een moderne Bettie Page in vintage kleding geïnspireerd door de Queen of pin-up. Bettie Page Clothing is een ode aan de one and only (je raadt het al): Bettie Page. Dit bekende pin-up model is al vereeuwigd in cartoons, op kleding en alle memorabilia die je maar kunt bedenken. En nu dus ook in vintage kleding. We love it! Bettie Page Clothing is heerlijk vrouwelijk en de muze van het merk spat ervan af. Bettie Page combineerde sexy met eigenzinnig – iets dat jij nu ook kunt doen door je kast vol te hangen met de prachtige items van de Bettie page kledingcollectie!

“What clothing would Bettie Page wear?”

Hoeveel kritiek Bettie Page ook kreeg, ze bleef haar eigen koppige weg vormen. En dankbaar dat we daarvoor zijn! Dit bekende, beruchte en beroemde pin-up model vormt een inspiratie voor al onze vintage loving ladies. En dus ook voor het merk Bettie Page Clothing. De ontwerpers vragen zich dan ook bij ieder kledingstuk af: “Would Bettie Page wear this”. Alleen kleding met een positief antwoord op deze vraag komt door het productieproces. En het resultaat is te zien! Bettie Page Clothing maakt namelijk enkel en alleen maar eigenzinnige, flatterende en trendsetting kleding met een 50s vibe. Laat zien dat je er mag zijn in Bettie Page kleding!