Be Bop a Hairbands

Dankzij Be Bop a Hairbands heb je nooit meer een bad-hair day! Dit geweldige merk zorgt er met hun handgemaakte haarbanden voor dat je iedere morgen binnen twee seconden een opvallende en super leuke look creëert. Dankzij het handige ijzerdraadje blijft je sjaaltje bovendien de hele dag perfect zitten. En het leuke is: ze zijn er in allerlei printjes en kleurtjes, dus er is altijd wel een exemplaar dat je humeur én je outfit matcht!

bebopbaneer
Be Bop a Hairbands 50s I Love Roses and Dots In My Hair Scarf
Be Bop a Hairbands 50s I Love Leopard In My Hair Scarf
Be Bop a Hairbands 50s I Love Peacock In My Hair Scarf
Be Bop a Hairbands 50s I Want Roses And Polkadots In My Hair Scarf
Be Bop a Hairbands 50s I Want Polkadots In My Hair Scarf in Black
Be Bop a Hairbands 50s I Want Polkadots In My Hair Scarf in Red
Be Bop a Hairbands 50s I Love Gingham In My Hair Scarf
Be Bop a Hairbands 50s I Want Cherries And Polkadots In My Hair Scarf in Black

Be Bop a Hairbands voor een op en top vintage look!

Ben jij ook helemaal fifties dedicated en hou je van die retro ‘glam’? Deze haarbandjes van Be Bop a Hairbands maken je retro styling helemaal af! Wij van TopVintage zijn helemaal voor dit merk gevallen, want deze sjaaltjes zijn behalve mooi ook praktisch én multifunctioneel. Gebruik je accessoire als haarband, strik of diadeem. Wat je wilt, je kunt het zo gek niet verzinnen! Deze hair-do’s zijn gemaakt van dubbelzijdig katoen, met op iedere kant een ander printje. Styling wordt dankzij Bo Bop a Hairbands een makkie (en je bad-hair day verbloemen ook!).

Met Be Bop a Hairbands creëer je in no-time verschillende looks. Hier een paar ideetjes ter inspiratie:

Met deze haaraccessoire geef je je look dus super eenvoudig een update! Ook handig voor wanneer je wel eens wat anders met je haar wil, maar niet precies weet wat of geen drastische veranderingen door de kapper wil! Bovendien zorgen wij van TopVintage ervoor dat wanneer jij op een werkdag voor 21.00 uur je bestelling plaatst, wij deze in Nederland dezelfde dag nog verzenden!

Shop Assistant