First things first

Be Bop a Hairbands

Op zoek naar een nieuwe haarstijl? Je haren eens op een andere manier dragen dan je dagelijks gewend bent? Maar zonder de moeite, frustratie en het onmogelijk kunnen volgen van al die “eenvoudige” hairdo’s op Pinterest? Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Stijl
Grease PinUp Rockabilly
Tijdlijn
50s 60s
Merk
Be Bop a Hairbands
Kleur
Zwart Rood Wit Blauw Geel Multicolour
Meer filters
Coming soon Be Bop a Hairbands 50s Hair Scarf in Denim
Coming soon Be Bop a Hairbands 50s Hair Scarf in Red
Coming soon Be Bop a Hairbands 50s Hair Scarf in Black
Coming soon Be Bop a Hairbands 50s Hair Scarf in Yellow
Coming soon Be Bop a Hairbands 50s I Want Cherries And Polkadots In My Hair Scarf in Black
Coming soon Be Bop a Hairbands 50s I Want Polkadots In My Hair Scarf in Black
Coming soon Be Bop a Hairbands 50s I Want Polkadots In My Hair Scarf in Red
Coming soon Be Bop a Hairbands 50s I Love Gingham In My Hair Scarf
Coming soon Be Bop a Hairbands 50s I Want Roses In My Hair Scarf

Be Bop a Hairbands

Op zoek naar een nieuwe haarstijl? Je haren eens op een andere manier dragen dan je dagelijks gewend bent? Maar zonder de moeite, frustratie en het onmogelijk kunnen volgen van al die “eenvoudige” hairdo’s op Pinterest? Zoek niet verder! Met Be Bop a Hairbands geef je je kapsel een 50s make-over waar je u tegen zegt. De retro haarbandjes hebben de leukste vintage prints, en door de diversiteit vind je er sowieso één die matcht bij de rest van je outfit. Of je nu een klassieke, moderne, speelse of rockabilly dag hebt. De haarshawls van Be Bop a Hairbands kunnen altijd!

Bad hair day? No way met deze retro haarbandjes!

De haarbandjes van Be Bop a Hairbands zijn geïnspireerd door de grote frustraties die iedereen ’s ochtends kan hebben: te weinig tijd, te weinig inspiratie en haren die niet meewerken. Gooi nog een vleugje passie voor kleding in de mix, en de haarshawls van Be Bop a Hairbands zijn geboren. De retro haarbandjes zijn ontzettend stijlvol en zorgen voor een killer hairdo, zodat niemand ziet dat je te laat je bed bent uitgerold en binnen twee seconden je kapsel hebt gedaan. Wij geloven niet dat het kan, maar ben je nog niet overtuigd? De haarbandjes hebben twee verschillende opdrukken én kunnen gebruikt worden als haarband, strik, diadeem… En zoveel meer!