Prachtige zomerjurkjes met zakken
Prachtige zomerjurkjes met zakken

Banned♥Topvintage

Banned loves Topvintage! En andersom natuurlijk ook ;-) Daarom werken wij samen aan unieke collecties met de stijl en de pasvorm die je gewend bent van Banned, in een Topvintage jasje! Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Banned loves Topvintage

Banned loves Topvintage! En andersom natuurlijk ook ;-) Daarom werken wij samen aan unieke collecties met de stijl en de pasvorm die je gewend bent van Banned, in een Topvintage jasje! Sexy maar lief, comfy maar vrouwelijk en zowel heerlijke basic items als ultieme statement pieces! Het merk Banned heeft zich jarenlang ontwikkeld met het in leven roepen van zowel Banned Retro als Banned Alternative. En nu ook tot onze grote trots: Banned loves Topvintage! Deze unieke samenwerking zorgt voor items die net zo uniek zijn. Hier vind je de stijl en pasvorm die past bij Banned, met een duidelijk vleugje Topvintage!

Banned schoenen: klassiekers met een verrassend design

We zijn in de ban van Banned… En de schoenen die we samen gecreëerd hebben! De one of a kind designs, vintage kleuren en comfortabele pasvorm van Banned schoenen hebben ons altijd al geïnspireerd. Om voor Banned loves Topvintage samen schoenen te ontwerpen is een droom die uit is gekomen! Alle Banned schoenen dragen heerlijk, hebben prachtige rijke kleuren en zijn verrassend in hun details. Hoe je dag ook verloopt, wat je humeur ook is en wat het dan ook is dat je meemaakt: met een paar Banned loves Topvintage schoenen aan je voeten kun je de hele wereld aan. En andersom zal de wereld versteld staan van de eyecatchers aan jouw voeten