B A I T  banner   SS20

B.A.I.T.

B.A.I.T. schoenen

Sprookjesachtig! Dat is het eerste waar we aan denken bij de collectie van B.A.I.T. (But Another Innocent Tale). En zeg nou zelf, met een paar BAIT schoenen aan je voeten zie je jezelf toch zo een sprookje in wandelen? De schoenen zijn (natuurlijk) hartstikke vintage geïnspireerd, maar met een moderne twist. B.A.I.T.

Stijl
Mod Sustainable Fashion Classy chic Bruid PinUp Mad Men Zakelijk
Tijdlijn
20s 30s 40s 50s
Merk
B.A.I.T.
Schoenmaat
36 37 38 39 40 41 42
Kleur
Zwart Rood Wit
Meer filters
SALE
€ 79,95
€ 39,98
B.A.I.T. 50s Dima Wedge Sandals in Red
B.A.I.T. 40s Robbie T-Strap Pumps in Matte Red
B.A.I.T. 40s Robbie T-Strap Pumps in Matte Black
B.A.I.T. 40s Robbie T-Strap Pumps in Black
B.A.I.T. 40s Robbie T-Strap Pumps in Patent Red
B.A.I.T. 40s Robbie T-Strap Pumps in Cream
B.A.I.T. 30s Lacey Art Deco T-Strap Pumps in Ivory

B.A.I.T. schoenen

Sprookjesachtig! Dat is het eerste waar we aan denken bij de collectie van B.A.I.T. (But Another Innocent Tale). En zeg nou zelf, met een paar BAIT schoenen aan je voeten zie je jezelf toch zo een sprookje in wandelen? De schoenen zijn (natuurlijk) hartstikke vintage geïnspireerd, maar met een moderne twist. B.A.I.T. fleurt je outfit meteen op, en maakt zelfs van een simpele spijkerbroek een vrouwelijke statement outfit! De collectie bevat diverse hakhoogtes, modellen én kleuren. Dus of je nu een liefhebber bent zwart-wit, of juist houdt van heerlijke frisse kleuren, B.A.I.T. heeft sowieso een paar (of meerdere…!) schoenen voor jou!

B.A.I.T. Footwear: start your own tale

Ontwerpster Julie Kim ontwerpt de voetjuweeltjes van B.A.I.T. sinds 2011. Ze creëert schoenen die ze zelf prachtig vindt, in de hoop dat jij het met haar eens bent. En hoe kun je ook anders, kijk naar de collectie! De filosofie van B.A.I.T. Footwear? Iedere vrouw kan zich vrouwelijk en zelfverzekerd worden in een paar prachtige schoenen, of dit nu hakken, wedges of flatjes zijn. En geloof ons: in BAIT schoenen voel jij je on top of the world! Dus trek je nieuwe schoenen aan, stap de deur uit en begin aan je eigen sprookje!

Chat