Amici

TopVintage loves Amici accessoires!

Alle wannabe Hollywood diva’s opgelet: met Amici accessoires ga je super glamorous de winter in! Amici levert pure luxe voor de moderne dame (maar dan wel voor de dame die het beste van oude tijden op waarde weet te schatten). Amici maakt namelijk vintage inspired bontjes die jou tijdens de koude dagen heerlijk warm zullen gaan houden.

Stijl
Mod Red Carpet Party Classy chic PinUp Mad Men Zakelijk Fun
Tijdlijn
50s 60s
Merk
Amici
Kleur
Zwart Rood Bruin Beige Multicolour
Meer filters
Amici 60s Francesca Bucket Hat in Zwart
Amici 50s Victoria Velvet Handschoenen in Zwart
Amici 50s Rubi Check Sjaal in Rood
Amici 50s Michaela Sjaal in Bessen Rood
Amici 50s Monteresa Sjaal in Camel
Amici 50s Mollie Handschoenen in Zwart
Amici 50s Ivanna Handschoenen in Zwart
Amici 50s Ivie Geruite Handschoenen in Rood
Amici 50s Verity Leopard Sjaal in Rood
Amici 50s Verity Leopard Baret in Rood
Amici 60s Katie Cap Hat in Black
Amici 50s Vivien Houndstooth Wool Gloves in Black
Amici 50s Myla Sparkly Wool Gloves in Red
Amici 50s Briar Scarf in Leopard and Houndstooth
Amici 50s Furry Wool Gloves in Black

TopVintage loves Amici accessoires!

Alle wannabe Hollywood diva’s opgelet: met Amici accessoires ga je super glamorous de winter in! Amici levert pure luxe voor de moderne dame (maar dan wel voor de dame die het beste van oude tijden op waarde weet te schatten). Amici maakt namelijk vintage inspired bontjes die jou tijdens de koude dagen heerlijk warm zullen gaan houden. We hebben het hier uiteraard over faux fur, want zeg nou zelf: er is niet zo veel chics aan om een mishandeld dier om je nek te hangen. Gelukkig bewijst Amici daarbij ook nog eens dat het verschil tussen echt en nep niet eens te zien is (en dat faux ook nog eens extra vriendelijk voor je portemonnee is). Je kunt dus met een gerust hart gaan shoppen. Oh zo fijn, oh zo zacht en oh zo warm – deze sjaals, mutsen en handschoenen zijn vrouwelijk, fashionable en elegant tegelijkertijd! Voor een pittige diva look (zie die fantastische luipaard print!) ben je bij Amici aan het juiste adres. Van ons mag die winter wel komen (en extra lang duren!). 
Maar ook voor de zomerse dagen hebben we van dit merk geweldige zonnehoeden waarmee je de ultieme 50s look creert. Laat die zon maar schijnen! 

Jouw glamorous look

Wil jij ook het middelpunt zijn met een van deze beauties? Bestel ze dan nu online in de retro boutique van TopVintage! Met onze snelle én gratis verzending heb je je Amici item snel in huis. Handig, want zo heb je bij ons dus nooit te maken met extra, verborgen kosten! Geniet er van en laat ons vooral even weten wat je van je TopVintage bestelling vond! Vinden we leuk.  Voortaan creëer jij je eigen winter wonderland of vintage summer vibe!

Chat