Amici

We love the 50s! De pin-up en rockabilly stijlen zien we veel terug maar vergeet vooral niet de glamour! Oh the glamour... dat zien we goed terug bij Amici. Geen wonder dat je je een glamour diva waant met haar accessoires. Het biedt een hoge kwaliteit 'faux' fur accessoires en zijn zeer betaalbaar. Die mag je niet missen! Laat het aan ons over om al het moois voor je uit te zoeken, Amici maakt je outfit af! 

Amici banner
Amici 30s Rhinna Lace Scarf in Black
Amici 50s Calinda Twisted Polkadot Headband in Black
Amici 50s Caroline Faux Fur Headband in Black
Sale
39.95
19.98
Amici 70s Clara Floppy Wool Hat in Black
Amici 50s Caroline Faux Fur Scarf in Black

TopVintage loves Amici kleding!

Alle wannabe Hollywood diva’s opgelet: met Amici kleding ga je super glamorous de winter in! Amici levert pure luxe voor de moderne dame (maar dan wel voor de dame die het beste van oude tijden op waarde weet te schatten). Amici maakt namelijk vintage inspired bontjes die jou tijdens de koude dagen heerlijk warm zullen gaan houden. We hebben het hier uiteraard over faux fur, want zeg nou zelf: er is niet zo veel chics aan om een mishandeld dier om je nek te hangen. Gelukkig bewijst Amici daarbij ook nog eens dat het verschil tussen echt en nep niet eens te zien is (en dat faux ook nog eens extra vriendelijk voor je portemonnee is). Je kunt dus met een gerust hart gaan shoppen. Oh zo fijn, oh zo zacht en oh zo warm – deze sjaals, mutsen en handschoenen zijn vrouwelijk, fashionable en elegant tegelijkertijd! Voor een pittige diva look (zie die fantastische luipaard print!) ben je bij Amici aan het juiste adres. Van ons mag die winter wel komen (en extra lang duren!). 

Wat voor weer wordt het morgen?

Wil jij ook het middelpunt van deze winter zijn met een van deze beauty’s? Bestel ‘m dan nu online in de retro boutique van TopVintage! Voorspelt het weerbericht van morgen niet veel goeds? No worries! Indien je je bestelling vanavond voor 21.00u afrond doe wij je pakketje vandaag nog op de post en heb jij je Amici items dus morgen al in huis (geldig van maandag tot en met vrijdag). Onze verzending is trouwens geheel gratis. Handig, want zo heb je bij ons dus nooit te maken met extra, verborgen kosten! Geniet er van en laat ons vooral even weten wat je van je TopVintage bestelling vond! Vinden we leuk! Voortaan creëer jij je eigen winter wonderland! 

Shop Assistant