Shop nu nog meer items voor minder!
Shop nu nog meer items voor minder!

A Walk In The Park

Aanraking met een A Walk In The Park sieraad zorgt voor instant chemie. je echt verliefd worden op een sieraad? Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

A Walk In The Park bewijst: diamonds are a girl’s best friend!

Aanraking met een A Walk In The Park sieraad zorgt voor instant chemie. je echt verliefd worden op een sieraad? See for yourself! Het bewijs is in ieder geval wat betreft het TopVintage team op deze pagina te vinden: diamonds zijn nog steeds ‘a girl’s best friend’! En zeg nu zelf: van zo’n merknaam droom je toch automatisch weg? Al vinden wij het eigenlijk zonde als je deze sieraden alleen draagt bij een wandeling in het park: ze zouden namelijk ook niet misstaan op chique feest!

Deze prachtige collectie sieraden is gemaakt door tien Britse juweliers en laten je kennismaken met het allerbeste op het gebied van hedendaagse sieraden. Inspiratie komt veelal uit de natuur en van andere natuurlijke vormen, kleuren en materialen. Dat is niet verrassend wanneer je deze schatjes ziet (en de merknaam hoort), de sieraden komen namelijk veelal in de vorm van bijvoorbeeld vogels, bloemen en libellen. Wat ze zo bijzonder maakt? De broches, speldjes en oorbellen van A Walk In The Park zijn uitgevoerd in een hoge kwaliteit antiek zilverkleurig materiaal en bezet met fonkelende Swarovski steentjes. Geloof ons, deze wil je echt toevoegen aan jouw juwelenkistje! En psst.. dit is natuurlijk een topcadeau voor een dierbare vriendin, je moeder, je zus.. we garanderen dat zelf je oma dolenthousiast zal zijn!

Bestellen bij TopVintage

Wil jij ook trotse bezitter worden van een A Walk In The Park sieraad? Plaats dan vandaag nog je bestelling bij TopVintage. Doe je dat op een werkdag voor 16.30 uur, dan sturen wij je sieraad dezelfde dag nog naar je op (geheel gratis trouwens!). Dat betekent dat je er waarschijnlijk de volgende dag al van kunt genieten. Just in time voor dat feestje! Schitteren zal je! En laat ons vooral even weten hoe het stond, we zijn heel benieuwd hoe je nieuwe sieraden je bevallen!