Maten en pasvormJouw perfecte item scoren bij TopVintage is eenvoudiger dan je denkt!
Online shoppen is fun en heeft ontzettend veel voordelen, maar wij begrijpen dat het soms ook wel een beetje lastig of zelfs spannend is om kleding te kopen zonder eerst te passen. Niets is namelijk vervelender dan een aankoop doen, die niet aan je verwachtingen voldoet. Toch, ladies? 
Wij besteden daarom de grootste aandacht aan de presentatie, beschrijving en details van de pasvorm van onze kleding & schoenen.


Verschillende merken & verschillende pasvormen
TopVintage biedt kleding aan van ontwerpers over de hele wereld. Bij ons vind je dus geen standaard maattabel omdat elk merk vaak een eigen pasvorm of maatindeling heeft. Daarbij wijken buitenlandse maten meestal af van onze Nederlandse maten. Een Nederlandse M is niet gelijk aan een Amerikaanse M. Het kan dus voorkomen dat je doorgaans maat 40 draagt, maar in een van onze maattabellen uitkomt op maat XL. 

Ook kan het zijn dat je van het ene merk een andere maat nodig hebt dan van het andere merk. Kleding die goed aansluit en zeker niet te klein is, doet je figuur het meeste recht. Stap dus over die psychologische bezwaren heen en bestel de maat die voor jou passend is! :-D

Onze maattabellen op maat gemaakt 
Elk nieuw kledingstuk wordt eerst enthousiast doorgepast door de TopVintage ladies en indien nodig ook per maat nagemeten. Wij bekijken en beoordelen nauwkeurig de pasvorm, het gebruikte materiaal en de mate van stretch. Vervolgens stellen wij een aangepaste maattabel samen met soms een extra instructie onderaan de tabel om het kiezen van de juiste maat een stuk eenvoudiger te maken.

Meetlintje in de aanslag!
Het is tijd om jezelf te meten. Maar hoe doe je dat?

1.    Minder kleding! Meet jezelf altijd op in je ondergoed of shapewear. Je wilt vast niet een of twee maten te groot bestellen, toch?
2.    Vraag hulp aan een vriendin, je lover of iemand anders die in de buurt is. ;-)
3.    Oh, en meet niet te los en niet te strak.


Aan de slag! Meet de volgende dingen: 

♥ Borst
Over het volste gedeelte van je borsten over je bh. Bij badmode meet je over je blote huid.

♥ Onder de borst
Direct onder je buste, dit is niet hetzelfde als je bh maat!

♥ Taille
Over het slankste gedeelte van je taille, omstreeks je navel, net boven je heup. Meet je taille bij het smalste punt. Je moet nog kunnen ademen en lachen. ;-)

♥ Heup
Over het breedste/volste gedeelte over je heupen en je billen met je benen tegen elkaar aan.

♥ Dij
De omtrek van je bovenbeen.

♥ Binnenbeen
Gemeten vanaf het begin van je binnenbeen tot aan de grond.

♥ Lengte (bij halter of strapless jurken)
Omdat halterjurkjes verstelbare bandjes hebben meten wij deze op vanaf de bovenkant boord tot aan de zoom. 

♥ Opmeten bij jassen
Onze jassen meten wij plat op een tafel gelegd van oksel tot oksel gemeten. Daarnaast worden ze van taille tot taille gemeten.

Persoonlijk advies 
Twijfel je en heb je behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag!

 

Chat