Final sale, final chance: korting tot wel 60%!
Final sale, final chance: korting tot wel 60%!


Bezoek de Festive Winter Fair bij Topvintage christmas_tree emojishopping emoji

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december opent de Festive Winter Fair haar deuren! Van 10:00 tot 17:00 uur verwelkomen we jou aan de Wiebachstraat 9 in Kerkrade, waar een wereld vol glamour en kerst op je wacht. Aanmelden is niet vereist, maar we zouden het leuk vinden als je ons, via de Facebook event pagina, kan laten weten of je komt. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de Festive Winter Fair. 

Een Kerstmarkt vol sfeer sparkles emoji
Struin langs onze sfeervolle mini kerstmarkt, waar verschillende ondernemers staan met o.a. prachtige lifestyle, interieur en beauty artikelen. Natuurlijk staan er ook heerlijke kraampjes met hapjes en drankjes voor je klaar. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om bij te dragen aan goede doelen die wij met liefde ondersteunen. 

Shoppen in onze winkel en outlet shopping_cart emoji
Breng een bezoek aan onze winkel en outlet om de Topvintage beleving te voelen en te ervaren. Laat je betoveren door onze eigen merken en exclusieve vrouwelijke collectie en geniet van speciale giveaways en kortingsacties of wie weet ga jij wel naar huis met een van onze fantastische goodiebags!

Drie keer per dag een modeshow dress emoji
Mis de glamour niet! Drie keer per dag schitteren Topvintage ladies op de catwalk om de nieuwe collectie te showen tijdens een modeshow om 11:00, 13:00 en 15:00 uur. Deze outfits kun je direct shoppen in onze winkel, zodat jij je al helemaal klaar kunt maken voor de feestdagen. Laat je inspireren door de tijdloze elegantie van onze collectie!

Zien we jou op de Festive Winter Fair? 
Kom langs, geniet van de festiviteiten, ontdek unieke items en maak onvergetelijke herinneringen. Mis deze unieke kans niet om de feestdagen in te luiden. Wij kijken ernaar uit om samen met jou de magie van de Festive Winter Fair te vieren! heart emoji