Oh yes, shopping is always a good idea! En wat is er nu beter dan shoppen in zo’n geweldige stad als Londen? Juist! Londen is hét ultieme vintage shopping paradijs. Van schattige winkeltjes met echte retro pareltjes tot kleurrijke buurten als Notting Hill, je vindt het er allemaal. Maar welke hotspots kun je echt niet missen bij een bezoekje aan het bruisende Londen? Look no further, ik heb het voor je uitgezocht!

1. Notting Hill en Portobello Road

Ook zo heerlijk gezwijmeld om Hugh Grant en Julia Roberts bij de film “Notting Hill”? Reden genoeg om even een kijkje te gaan nemen in de gelijknamige wijk. Notting Hill staat bekend om de prachtige, kleurrijke huizen en de gigantische antiekmarkt in Portobello Road. Deze antiekmarkt is de grootste ter wereld en belooft dan ook vele vintage treasures. Met meer dan 1000 verschillende verkopers zit er zeker een pareltje voor jou bij!

2. Sketch London

Van al dat shoppen krijg je natuurlijk trek. En je weet wat ze zeggen... Never shop on an empty stomach. En waar kun je nu beter genieten van een heerlijke “Afternoon Tea” dan bij Sketch? Gegarandeerd dat je je ogen zal uitkijken wanneer je hier binnenstapt, want álles is roze! Prachtige velvet banken, perfect gedekte tafels en heerlijke gebakjes. Neem ook zeker even een kijkje op de toiletten, want zelfs deze zijn Instagrammable!

3. Shoreditch

In Shoreditch kun je jouw vintage hartje zeker ophalen. Als je op zoek bent naar vintage treasures is dit the place to be. Er zijn niet alleen talloze vintage winkeltjes te vinden, maar ook een aantal vintage markten. Maak jouw vintage experience compleet met een bezoekje aan het Cereal Killer Cafe. Échte nostalgie onder het genot van een heerlijke kom cornflakes. 

4.Collectif Store

Wanneer je Londen bezoekt als echte retro-lover is een bezoekje aan de store van Collectif Clothing echt een must. Van vrolijke swingjurken tot sexy pencil jurken, they’ve got it all! In de kleding van Collectif zul jij je op en top vrouw voelen. Geen citytrip naar Londen op de planning staan, maar wel nieuwsgierig geworden? No problem! In onze online retro boutique vind je het grootste assortiment van Collectif Clothing. Check ook zeker even onze sale, waar je veel items van Collectif voor mooie prijsjes scoort! 

Op naar London!

Overtuigd? I bet you are! Dus hurry, hurry en plan een gezellig weekendje naar deze vintage shopping stad. Zit een shoppingtripje Londen er voor jou niet in? Niet getreurd, wij hebben in onze webshop genoeg moois om de pijn te verzachten, hihi.