Ballerina's

Ballerina schoenen

Soms heb je gewoon geen zin om op hoge stelten te lopen, maar wil je er nog steeds classy uitzien. Goed nieuws: dat hoeft ook niet! Onze vintage ballerina schoenen bieden in zo’n geval de uitkomst: plat, comfortabel maar oh zo elegant. Ze staan classy onder elke outfit en zitten als slofjes.
Stijl
Xmas Mod Sustainable Fashion Red Carpet Party Classy chic PinUp Brogue Zakelijk Fun
Tijdlijn
20s 40s 50s 60s
Merk
B.A.I.T. Charlie Stone Chelsea Crew
Schoenmaat
36 37 38 39 40 41 42
Kleur
Zwart Rood Blauw Groen Creme Goud Brons
Meer filters
Nieuw! B.A.I.T. 50s Enola Flats in Zwart
Nieuw! B.A.I.T. 50s Galaxy, Moon and Stars Cut Out Flats in Metallic Groen
Charlie Stone 50s Venezia T-Strap Flats in Black and Gold
Charlie Stone 50s London T-Strap Flats in Navy Velvet
Charlie Stone 50s Roma T-Strap Flats in Black
Charlie Stone 50s Parisienne T-Strap Flats in Black and Cream
Charlie Stone 50s Singapore T-Strap Flats in Black
Charlie Stone 50s Toscana T-Strap Flats in Dark Green
Charlie Stone 20s Manhattan Glitter Flats in Champagne
Charlie Stone 50s Singapore T-Strap Flats in Red
Charlie Stone 50s London T-Strap Flats in Wine Red
Charlie Stone 50s Grifo Flats in Red and Gold
Charlie Stone 50s Serpente Flats in Emerald Green
Charlie Stone 50s Corvo Flats in Navy and Bronze
Chelsea Crew 50s Garden Ballerina's in Zwart

Ballerina schoenen

Soms heb je gewoon geen zin om op hoge stelten te lopen, maar wil je er nog steeds classy uitzien. Goed nieuws: dat hoeft ook niet! Onze vintage ballerina schoenen bieden in zo’n geval de uitkomst: plat, comfortabel maar oh zo elegant. Ze staan classy onder elke outfit en zitten als slofjes. Klaar om een pirouette (of 10) te draaien?

De ballerina schoen

Een ballerina schoen is een platte schoen met gesloten neus. De neus is laag uitgesneden zodat je veel van de voeten ziet. Dit noem je ook wel een teen decolleté en is precies wat de ballerina zo elegant maakt! Het zijn comfortabele schoenen met een vrouwelijke uitstraling. Laat dat nou net iets zijn waar wij ladies blij van worden.

Opvouwbare ballerina’s tot fancy ‘faux’ lakleren varianten

Schoenen heb je nooit genoeg. Zo denken we ook over ballerina’s. Daarom hebben we in onze retro boutique de meest schattige exemplaren speciaal voor jou geselecteerd. Van lakleren variant met speels T-strap bandje tot ballerina schoenen in luipaardprint of met een velvet look. Back to the ‘60s! We hebben zelfs extra bijzondere exemplaren: opvouwbare ballerina’s. Je neemt deze ballerina’s eenvoudig overal mee naartoe. Denk bijvoorbeeld aan een feestje waar jij hoge hakken draagt. Na een tijdje op deze stelten te hebben gedanst doen je voeten toch pijn en wil je switchen. Schuif de opvouwbare ballerina’s in je vintage clutch en het is zo gepiept! Wij zijn overtuigd. Jij ook?

Vintage ballerina’s voor elk moment

Bij ballerina’s denk je, naast de dames die in tutu’s de meest indrukwekkende sprongen maken, vast aan warme zomerdagen waarop je deze platte elegante schoenen draagt onder een leuk retro jurkje. Maar vergis je niet, dit type schoenen combineer je ook goed met een dikkere panty! Daarnaast draag je ze niet alleen onder jurkjes, maar staan ze ook prachtig onder broeken zoals jeans en pantalons. Wie wil er nu niet iedere dag op deze heerlijke slofjes lopen? Ze zijn licht aan de voeten en hebben een prettig voetbed.

Koop jouw ballerina schoenen bij TopVintage

Wacht niet te lang met het scoren van jouw favoriete nieuwe paar ballerina’s. Je vindt ze in onze boutique van de mooiste merken zoals Charlie Stone en Bettie Page Shoes. Van opvouwbare exemplaren tot lakleren variant, allemaal even comfortabel en elegant. En allemaal geïnspireerd op de mode van de jaren ’20 tot en met de jaren ’70! Wat is jouw favoriete model? Plaats je bestelling op een werkdag voor 21.00 uur ’s avonds en je draait de volgende dag al een pirouette op je nieuwe parels.

Chat