Win €500 extra vakantiegeld – lees hier hoe je kans maakt!
Win €500 extra vakantiegeld – lees hier hoe je kans maakt!

Tweka

Hou je van badmode, dan hou je van Tweka! Naast Marlies Dekkers mag ook dit merk zeker niet missen in je collectie. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Tweka swimwear: form, function, fashion & forwardness

Hou je van badmode, dan hou je van Tweka! Naast Marlies Dekkers mag ook dit merk zeker niet missen in je collectie. Niet alleen door de slimme vormen en prettige materialen, maar des te meer door het verhaal achter het merk! Tweka startte in 1916 haar eigen swimwear revolutie. Daarvoor had slechts het rijkste deel van Nederland toegang tot het strand. En zwemmen? Dat deed je niet! De enige badmode die bestond was namelijk van wol, en omhulde het hele lichaam. Tot Tweka het voortouw name in een ware zwemrevolutie…

Revolutionaire Tweka swimwear tot in de 21e eeuw

Zwemkleding werd draagbaar, modieus en telkens strakker. Nu kon je niet alleen zwemmen in je Tweka badmode, je zag er ook nog eens very fashionable uit! En Tweka is zich blijven ontwikkelen. Vrouwelijker, strakker en zoveel meer stijl. Zelfs nu, in de 21e eeuw, blijft Tweka swimwear de zwemrevolutie leiden. Vanaf 2018 zijn ze namelijk weer een hele andere weg in geslagen. Zonder de vintage Tweka feeling los te laten natuurlijk! In de badmode voel je je klassiek, maar modern. Stoer, maar vrouwelijk. De heerlijke silhouetten, uitgesproken kleuren, strakke lijnen… In Tweka badmode lig jij deze zomer heerlijk in het naast het water!