TC WOW

TC WOW: badkleding voor vrouwen door vrouwen

Wow! Dat zul je zeker roepen als je jezelf in TC WOW badkleding in de spiegel ziet. De bikini’s en badpakken van dit heerlijke vrouwelijke merk hebben de perfecte pasvorm voor ieder vrouwelijk figuur. Dit lijkt haast onmogelijk, but don’t knock it before you’ve tried it.

Stijl
Sustainable Fashion Classy chic PinUp
Tijdlijn
50s
Merk
TC WOW
Kledingmaat
36 38 40 42 44
Kleur
Zwart
Meer filters
TC WOW 50s Multiway Swimsuit in Seasonal Black

TC WOW: badkleding voor vrouwen door vrouwen

Wow! Dat zul je zeker roepen als je jezelf in TC WOW badkleding in de spiegel ziet. De bikini’s en badpakken van dit heerlijke vrouwelijke merk hebben de perfecte pasvorm voor ieder vrouwelijk figuur. Dit lijkt haast onmogelijk, but don’t knock it before you’ve tried it. Achter de prachtige designs van TC WOW badkleding zit namelijk een wel heel innovatief idee: de L-Shape padding. Deze padding zorgt niet alleen voor een zijwaartse, maar ook voor een opwaartse push. Je decolleté heeft er nog nooit zo mooi uitgezien als in TC WOW badkleding!

Zelfvertrouwen en stijl in TC WOW badkleding

Bij het maken van iedere TC WOW collectie staan vrouwen centraal. Niet alleen wordt ieder TC WOW bikini en badpak geïnspireerd door de nieuwste trends, er wordt ook gebruikgemaakt van de beste technieken voor een perfect zittende pasvorm. TC WOW badkleding biedt de perfecte fit voor werkelijk ieder vrouwelijk figuur. Zo zorgt de stijlvolle badkleding direct voor meer zelfvertrouwen en een prachtige vrouwelijke look. Met twee collecties per jaar en een groot aanbod van tops, bottoms en badpakken is er meer dan genoeg keuze uit stijlvolle en vrouwelijke badkleding. Combineer erop los en beleef jouw eigen TC WOW moment!

Chat