Welkom bij dit spooktaculaire nieuwe blog, geïnspireerd op een van de meest authentieke feestdag van het jaar: Halloween. Zelf vind ik dit een enorm leuke dag omdat je je creativiteit de vrije loop kunt laten gaan en niks te gek is als het om outfits gaat. Laat je betoveren door mijn 3 favoriete Halloween looks! 


Mixing and matching prints for a boo-tiful look  

Tijdens Halloween doen we niet aan less is more. Cover jezelf van top tot teen in printjes en maak een statement! Het combineren van prints wordt meestal gezien als een uitdaging maar onthoud dat er geen verkeerde keuzes gemaakt kunnen worden! Zelf vind ik de combinatie van deze rok met deze jumper het absolute einde. Mijn tip: wees creatief en experimenteer er lekker op los!

Shop de look

Gearing up for Halloween with the purr-fect finishing touches  

Ik hou van deze Wednesday Addams vibes, stoer maar ook speels. Kies voor een simpele zwarte jurk en laat de accessoires het werk doen! Mijn favoriet is deze jurk van Vintage Chic, een echte tijdloze klassieker. Maak de look compleet met deze katachtige accessoires. Zwarte katten brengen geluk toch?

Shop de look

When in doubt, add a little pumpkin spice  

Als ik aan Halloween denk, denk ik aan pompoenen. Deze look mag dan ook zeker niet ontbreken in de top drie. Deze jurk, ontworpen door onze eigen designers, is de perfecte combinatie tussen spooky en cute! Combineer de jurk met deze Living Shadows hakken van Banned Retro voor de ultieme Halloween look. Daarnaast kun je een petticoat dragen voor een extra dramatisch effect. Deze jurk is exclusief verkrijgbaar bij Topvintage dus grijp je kans en bemachtig hem voordat het te laat is!

Shop de look

Trick or treat yourself

Halloween is de uitgelezen kans om lekker te experimenteren met je outfit. Trek een gedurfde jurk aan, schaf die unieke accessoires aan en haal de meest creatieve kant in jezelf naar boven. Ik kan niet wachten om al jullie Halloween looks te bewonderen. We hebben nog veel meer items in onze collectie die geschikt zijn voor Halloween. Neem snel een kijkje en laat je inspireren!