Maak kennis met onze vier favoriete stijlen: Jane, Layla, Grecian en Irene. Deze bestsellers van ons eigen merk Vintage Chic zijn jouw perfect match voor zonnige dagen en eindeloze avonturen. Of je nu naar het strand gaat, flaneert op de boulevard, een zomers feest viert of dineert bij zonsondergang, met deze jurken ben je altijd in stijl. Zonder rits of knopen zijn ze eenvoudig aan te trekken en ben je direct ready to go! Dankzij de kreukvrije stof zie je er altijd tiptop uit, waar je ook heen gaat. Het is tijd om je nieuwe favoriete zomerjurk te ontdekken, verkrijgbaar in een scala aan prints: bloemen, effen kleuren, stippen en meer!

Jane dress: Perfect voor zonnige dagen

Wanneer je Jane aantrekt, weet je het meteen; ze is perfect voor elke gelegenheid. Deze jurk laat je op en top vrouw voelen door de prachtige aansluitende overslagtop met een sexy V-halslijn, V-rug, speelse strikbandjes en haar flatterende plooien aan de zijkant. De zwierige semi-swing rok en brede schouderbanden zorgen voor een flinke portie elegantie. Ideaal voor een dagje strand of een zomers diner, Jane blijft kreukvrij en ziet er altijd fantastisch uit. Of je nu een romantische wandeling langs het strand maakt of dineert onder de sterren, Jane is jouw go-to jurk. Ontdek hier alle Jane-stijl jurken

Layla dress: Roadtrip-Perfect en Picnic-Ready

Layla is jouw ideale match voor elke zomerse roadtrip of picknick. Uitgevoerd in een soepele en stretchy slinky stof, is deze jurk licht van gewicht en volledig kreukvrij. De gevoerde top, vaste overslag en speelse strikbandjes maken haar niet alleen stijlvol maar ook uiterst comfortabel. Zonder rits of knopen, is Layla eenvoudig aan te trekken en direct ready to go! Stel je voor: een spontane picknick in het park, de wind door je haren, en jij in de prachtige Layla jurk, klaar voor elk avontuur dat de dag brengt. Ontdek hier alle Layla-stijl jurken

Grecian dress: Stralend op de boulevard

Met de Grecian jurk maak je gegarandeerd een onvergetelijke indruk, waar je ook gaat. De diepe V-hals aan zowel de voor- als achterzijde en de mooie overslag top zorgen voor een sexy decolleté. De licht geplooide cups en brede schouderbandjes met een speels strikdetail voegen extra flair toe. Uitgevoerd in een glad, soepel en stretchy slinky stof, is Grecian de perfecte mix van comfort en stijl. Of je nu flaneert over de boulevard of danst op een zomers feest, Grecian laat je stralen. Ontdek hier alle Grecian-stijl jurken.

Irene dress: Elegant, stijvol en comfortabel

De Irene jurk straalt pure jurken-liefde uit. Met haar prachtige aansluitende overslag top en sexy V-halslijn, weet ze alle ogen op jou gericht te houden. De speelse strikbandjes en flatterende geplooide tailleband zorgen voor een vrouwelijke touch, terwijl de zwierige vlindermouwtjes een flirty element toevoegen. De semi-swing rok biedt een elegante uitstraling, perfect voor elke gelegenheid. Gemaakt van een glad, soepel en licht glanzend, stretchy stofje, blijft Irene kreukvrij. Ideaal voor een stijlvol diner of een charmante lunch, Irene combineert elegantie met praktisch gemak. Ontdek hier alle Irene-stijl jurken.

Vintage Chic

Ons eigen label Vintage Chic for Topvintage combineert de trends van de catwalks met de elegantie van vroeger. De collectie staat bekend om haar classy maar ook sexy jurken die je op en top vrouw laten voelen en dat voor een betaalbare prijs. De prachtige stoffen en perfecte pasvorm zorgen ervoor dat jij glamorous en comfortabel iedere uitdaging tegemoet kunt gaan. De klassieke kleuren en prachtige prints maken het geheel helemaal af! 

Ben je na het lezen van deze blog benieuwd geworden naar alle Vintage Chic items, deze vind je hier