Life is too short to wear boring dresses: vooral als het om maxi jurken gaat. Of je nu gaat lunchen op het terras of een speciale dag viert: met een lange jurk zit je altijd goed! Sterker nog, een lange jurk kun je tijdens alle seizoenen dragen. Maxi dresses gaan way back en zijn nog steeds helemaal hot & happening! Laat je inspireren, probeer eens wat nieuws en word net als mij helemaal verliefd op lange jurken!

Lange jurken zijn terug van nooit echt weggeweest

Net na de oorlog werd er van vrouwen nog verwacht dat ze bedekt over straat gingen. De vrouw kwam echter onafhankelijker uit de strijd en hees zich in korte rokken en jurken. Terecht ook, want een mooi vrouwenlichaam mag wat mij betreft gezien worden! De trend zet echter niet door, want in de jaren 30 en 40 is Hollywood in opkomst en maakt de korte jurk plaats voor glitter en glamour. LOVE IT! Elegant is het toverwoord en het kon niet chique genoeg zijn. De maxi jurk was geboren en werd nog veel populairder in de jaren 70 gedurende het hippie tijdperk! Maxi jurken zijn altijd prachtexemplaren geweest. Waan je op een luxe jacht aan de Côte d'Azur en voel je een ware vintage Queen in de mooiste lange jurken. Ik heb de rode loper al voor je uitgerold. ;)


Lange jurken voor ieder seizoen

Iedere dag is de perfecte dag om een lange jurk te dragen. Over het algemeen zie je lange jurken vaker voorbij komen in de herfst en lente. Leuk om te combineren met stoere boots! Ook met zomerse temperaturen zijn lange jurken ideaal. De stoffen van de maxi jurken zijn dan van een luchtiger materiaal gemaakt, zodat jij je lange jurk tijdens een zonnig festival kunt dragen maar ook wanneer je in de avond nog een strandwandeling wilt maken. Combineer een lange zomerjurk met sandaaltjes of sneakers. Voor de wintermaanden is een lange jurk ook een succes. Dan draag je een maxi jurk met lange mouwen gemaakt van een dikker stofje. Perfect in combinatie met een dikke panty en laarsjes. Kortom een lange jurk is geschikt tijdens alle seizoenen!


Maxi dresses voor iedere gelegenheid

Wij vrouwen dragen maar al te graag jurken en lange jurken springen er dan toch wel écht uit. Weet je niet echt wat je moet dragen naar een bepaalde gelegenheid? Een maxi dress kan werkelijk áltijd! Zo kun je een lange jurk naar je werk dragen, maar zijn ze ook zeer geschikt als festival- of bruiloftsjurk. Daarnaast zijn ze ook nog eens super handig. Het is namelijk een kwestie van aantrekken and you're ready to go! Iets wat ik zelf helemaal TOP vind! Met een lange jurk ben je meteen gekleed en hoef je in principe verder niets meer aan je look te doen. Wil je jouw outfit toch een extra touch geven? Combineer je lange jurk dan met deze fabulous retro accessoires.


Een maxi jurk is het perfecte item voor iedere vrouw

Laat je vooral niet tegenhouden om een lang jurk te dragen. Lange jurken zitten namelijk altijd en bij iedereen goed. Je kunt een lange jurk namelijk zo los of straks dragen als je zelf wilt. Creëer bijvoorbeeld een taille door middel van een losse riem. Of je nu gaat voor een lange strakke jurk, een lange jurk met korte of juist lange mouwen, een lange wikkeljurk of een blouse jurk: er zit altijd wel een model tussen dat bij jou past. Daarnaast zijn er casual lange jurken in één kleur zoals een rode of zwarte lange jurk, maar ook lange opvallende exemplaren met retro printjes die perfect zijn voor een tuinfeest of een datenight.


Mooie zomerjurken, strandjurken, satijnen, linnen en overslag jurken voor dames

Maxi jurken zijn de beste manier om ervoor te zorgen dat jij je op en top vrouw voelt! Ze zijn makkelijk te combineren, comfortabel en zo vrouwelijk als maar zijn kan: wat wil je nog meer? Jurkjes zijn van alle tijden. Zo ook maxi jurken: vroeger al gedragen door elegante dames en ook vandaag de dag weer een hot fashion item. In onze uitgebreide collectie vind je altijd wel een exemplaar dat bij je past! De maxi dresses hebben in ieder geval een plekje in mijn hart én wie weet bij jou binnenkort ook.