Topvintage bestaat 15 jaar! Onze birthday party vier je deze keer op onze GLOEDNIEUWE website. Woohoo! We zijn zó trots. Daar hoort deze maand ook een speciale birthday (en kissable wink emoji) gift bij: deze maand ontvang je namelijk een lipstick pen bij je bestelling! Een echte musthave voor op je bureau of handtas. lipstick emojiWist je dat we 15 jaar geleden met deze goodie bij onze pakketjes zijn begonnen? In dit blog vertel ik je er graag wat meer over!

Terug naar toen

Wat vliegt de tijd! 15 jaar geleden begon Angelique vanuit haar woonkamer met €1000startkapitaal, tegenwoordig zijn we de meest toonaangevende online boutique van Europa. Het was heel spannend om voor een nieuwe huisstijl en website te gaan, maar het werd wel echt tijd voor een redesign.

Ondanks een nieuwe huisstijl, zijn ons DNA en eigenheid nog steeds hetzelfde gebleven. We doen het graag net altijd een tikkeltje anders, staan voor op en top vrouwelijkheid en de beste kwaliteit. Zo besteden we nog steeds heel veel aandacht aan onze productfoto’s en informatie en is onze service nog steeds zoals je van ons gewend bent. De lippenstift pen was de állereerste goodie die bij de pakketjes werd gedaan. Nu 15 jaar later, hebben we precies dezelfde lipstick pen, maar dan met ons nieuwe logo. smile emoji Heb jij deze goodie van 15 jaar geleden nog in je bezit? Wat leuk! Laat het ons vooral dan even weten als reactie hieronder.



Kissable lips

Bij Topvintage zijn de welbekende rode lippen altijd een belangrijke kenmerk geweest. Bij veel van onze outfits is een mooie rode lipstick (zoals de prachtige collectie van Besamé Cosmetics), de perfecte finshing touch. Het staat voor vrouwelijkheid en een classy maar ook pittige look. In ons nieuwe logo mochten deze red lips dan absoluut niet ontbreken. lips emoji Dit komt ook weer helemaal terug in de rode lipstick pen. We believe in red lipstick! lipstick emoji

Shop en ontvang nu een gratis lipstick pen

Rock die belangrijke meeting of noteer jouw boodschappenlijstje in style met de lipstick pen! Zorg ervoor dat je deze pen altijd in je handtas, op je bureau of in huis hebt. Deze matcht natuurlijk helemaal met jouw stylish outfit die je hebt gekocht bij Topvintage! Dus waar wacht je nog op? Scoor nu jouw nieuwe kissable look en ontvang er een gratis lipstick pen bij. De actie loopt van 1 tot en met 30 april 2023 en is zowel online als in onze Topvintage Store geldig. kiss emoji